Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΡΕΤΡΙΑ

Φυσικό είναι οι δύο ομάδες να διεκδικήσουν την νίκη, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ θέλει να κάνει το 10 στα 10, το οποίο θα της δώσει άλλον αέρα και θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει την διαφορά από τους άλλους διεκδικητές που τώρα είναι στους 9 και 10 βαθμούς.
Με ισοπαλία κρατάει την διαφορά από τον ΗΡΑΚΛΗ στους 10, αλλά αν ο ΛΗΛΑΣ κερδίσει στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ η διαφορά θα μειωθεί στους 7 βαθμούς.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα έχει πολλές απουσίες, αλλά πιστεύουμε πως....
αυτοί που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τιμωρημένους και τραυματίες θα παίξουν με πάθος, γιατί αυτό δεν λείπει από τον ΗΡΑΚΛΗ.
Σπυρόπουλος και Αϊνδιλής θέλουν να διαβάσουν το παιχνίδι της Ερέτριας, αν και το γνωρίζουν, αφού την είχαν αντίπαλο σε δύο αγώνες για το Κύπελλο.
Οι του ΗΡΑΚΛΗ θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν τα ατού της Ερέτριας και έχουν ποδοσφαιριστές για να το πετύχουν αυτό. Για να κερδίσουν όμως, θα πρέπει να πετύχουν γκολ και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα, αφού και απουσίες έχουν και θα έχουν απέναντί τους την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Ο κ. Βαλκάνος γνωρίζει κι αυτός τον αντίπαλο και ξέρει πως για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο από τα Ψαχνά, θα πρέπει να μπερδέψει τον αντίπαλο και να τον αιφνιδιάσει.
Αν η ΕΡΕΤΡΙΑ πάει με την ίδια συνταγή, μάλλον θα έχει δυσκολίες.
Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 και πληροφορίες μας λένε πως στην κερκίδα θα δούμε εκπλήξεις.