Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο Αλέκος Σιγανός μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ και επέμενε να λέει προς τον κύριο Νικολάου πως δεν μπορεί ο Δήμος Χαλκιδέων να δίνει χρήματα στην ομάδα. Έχει δίκιο γιατί ο Δήμος αν έδινε κάποια χρήματα θα έδινε σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κύριος Σιγανός επέμενε να λέει πως η διοίκηση έκανε λάθος στο θέμα της ανόδου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ !!! Κύριε Σιγανέ τώρα το καταλάβατε αυτό; Να σας θυμίσω τι έλεγε η διοίκηση για το θέμα αυτό; Κύριε Σιγανέ, μπορώ να αναφέρω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί τα έχουμε γράψει και δεχθήκαμε επίθεση από όλους και ιδιαίτερα από εσάς. Κύριε....
Σιγανέ, έχετε παράπονα, επειδή δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Ποτέ δεν φταίει ο κόσμος κύριε Σιγανέ. Οι διοικήσεις φταίνε πάντα και θα πρέπει να καταλάβουν πως με τα ψέματα δουλειά δεν θα γίνει ποτέ.
Κύριε Σιγανέ, θα πρέπει να καταλάβετε πως τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν πρέπει να βρίζουν και να συκοφαντούν κανέναν. Εσείς το κάνατε επειδή σας ενοχλούσαν οι αλήθειες που γράφαμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Βρίζατε μέχρι και την μάνα μας και τώρα απλά ήρθατε στα λόγια μας.
Λυπούμαστε πραγματικά, αλλά η αλήθεια δεν είναι με το μέρος σας. 
Προσπαθήσατε να πείτε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ικανός να διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν διαθέτει αυτά που πρέπει να έχει μια ομάδα για να κερδίσει άνοδο. Κάνετε αυτό που κάνατε και στο περασμένο πρωτάθλημα. Λέγατε πως θ΄ ανέβει η ομάδα και την άνοδο την χάσατε επειδή κάνατε ότι ήθελε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και η ΔΡΑΜΑ.
Το γιατί το ξέρετε εσείς καλύτερα.
Κύριε Σιγανέ, το καλύτερο όλων είναι ως ταμίας να πείτε στον κόσμο ΟΛΗ την αλήθεια. Δεν το γράφω για το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά για το καλό του. Ανοίξτε τα χαρτιά και δώστε στην δημοσιότητα ονόματα και δίπλα το ποσόν που ο καθένας έδωσε. Δεν θα το κάνετε. Αν όμως το κάνατε, ο κόσμος θα καταλάβαινε τα πάντα. Κάποιοι φυσικά θα πηγαίναν στα σπίτια τους, αλλά ο κόσμος θα ερχόταν στο γήπεδο.
Εμείς έχουμε γράψει τα πάντα, αλλά όλα δείχνουν πως εσείς δεν μπορείτε να πείτε τα πάντα.