Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν τα κατάφερε για μια ακόμη φορά, αλλά αφού ο προπονητής του έμεινε ικανοποιημένος από το πάθος και την προσπάθεια των παιδιών, θα πρέπει να μας πει τι έφταιξε και η ομάδα δεν κέρδισε αυτόν τον ΑΙΟΛΙΚΟ. Δυστυχώς στο Αλιβέρι ποδοσφαιριστές και προπονητές δεν μπόρεσαν από την αρχή να καταλάβουν πως η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ είναι "ειδική κατηγορία" και πρέπει να την αντιμετωπίσεις διαφορετικά και όχι ως μια κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος ή πρωταθλήματος υποδομών. Η διοίκηση διέθεσε χρήμα, αλλά προς λάθος ....
πρόσωπα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει σήμερα Ραφήνα και φυσικά πάει για νίκη, ώστε να πλησιάσει τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ ο οποίος κάνει το ρεπό του. Έχει απουσίες η ομάδα, αλλά όπως λέει και ο προπονητής κ. Αυλωνίτης, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ισάξιοι.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ όπως όλα τα τρένα, αφού έκανε μια στάση με τον ΛΗΛΑ, άρχισε και πάλι το ταξίδι της, ώστε να φτάσει στο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ήθελε, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε.
- Η ΑΡΤΑΚΗ έκανε βόλτα στο ΠΆΡΚΟ του ΛΑΟΥ, πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς και ανεβαίνει προς τα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΚ Χαλκίδας βυθίστηκε στην βαθμολογία και όλα δείχνουν πως απλά θα συνεχίσει την προσπάθεια, περιμένοντας κάτι που ίσως την βοηθήσει να σωθεί.
- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ δεν έδωσε την δυνατότητα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ να δείξει πως άλλαξε σελίδα και πως αυτά τα παιχνίδια θα τα κερδίσει όπως είπε και ο προπονητ΄ς κύριος Βογιατζής.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας, και τον άφησε στην επικίνδυνη ζώνη.
- Σήμερα έχουμε την συνέχεια της αγωνιστικής με άλλους 4 αγώνες.
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και πάλι χρόνια πολλά στην μισή Ελλάδα που γιορτάζει σήμερα, αφού σε κάθε σπίτι υπάρχει κι ένας Γιάννης ή μια Γιάννα.