Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Κυπελλούχος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Το μήνυμα του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου Εύβοιας ήταν σαφέστατο.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές που απέμειναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να μην επιτρέψουν σε κανέναν να διασύρει την ομάδα περισσότερο απ΄ όσο την έχουν διασύρει.
Από χθες το απόγευμα κάποιοι φουσκώνουν και καμαρώνουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά ας μη γελιόμαστε. Αυτοί που χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για προσωπικούς λόγους και διέσυραν τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα, με ψέματα και παραπλανήσεις, κανένα δικαίωμα δεν έχουν να παριστάνουν τους νικητές.
Οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή κύριο Αυλωνίτη....
οδήγησαν την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου και δυστυχώς χθες δεν βρέθηκε κανείς να πει μια κουβέντα για τον πρώην προπονητή. Ούτε καν ο κ. Λύκος ο σημερινός προπονητής δεν είπε μια κουβέντα, ίσως επειδή δεν είπαν γι΄ αυτόν οι του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ.
Αυτή η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν λόγο ακόμη και στις Γενικές Συνελεύσεις, αρκεί να τα πούνε όλα, ώστε ο κόσμος να μάθει τα πάντα από τα δικά τους στόματα.
Τι να πούνε σε μια Γενική Συνέλευση οι κύριοι Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης, Κακαβάς και οι άλλοι κύριοι του ΔΣ, της ομάδας;
Πάλι παραμύθια, πάλι ψέματα, πάλι βλακείες θ΄ ακούσουμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς επιμένουμε.
Όλα στο φως, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν αυτό που πρέπει στους 3 τελευταίους αγώνες και όλοι να τους στηρίξουμε.
Τα έχουμε δει όλα στο πρωτάθλημα αυτό και φοβόμαστε τα χειρότερα. Μέχρι τότε φοβόμαστε και καλά θα κάνουμε.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την Κυριακή στον αγώνα με την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ να ανοίξει τις πόρτες του γηπέδου και να πάει ο κόσμος να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθειά τους, χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.
Οι διοικούντες ας επιλέξουν αν θέλουν άδειο το γήπεδο και να εισπράξουν 500-1000 ευρώ από εισιτήρια ή γεμάτο το γήπεδο με κόσμο που θα χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και θα τους βοηθήσει.
Κύριοι έστω και τώρα κάντε κάτι θετικό για την ομάδα.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ και ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ θα έρθουν για νίκες στην Χαλκίδα και οι μόνοι που μπορούν να μην το επιτρέψουν αυτό, είναι οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος.
Διαλέξτε λοιπόν. Θέλετε 1.000-2.000 ευρώ από τα εισιτήρια ή την παρουσία του κόσμου;