Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ας προσεχαμε...

Τα λάθη τα κάνουν άνθρωποι κι εμείς έχουμε κάνει πολλά. Τα παραδεχομαστε και κοιτάμε μπροστά προσπαθώντας να μην τα επαναλάβουμε.  Παίρνουμε δηλαδή το μαθημάτων μας. 
Από την αρχή του πρωταθλήματος και επειδή όπως ξέρουν όλοι, υπήρξε μια....
σκληρή κόντρα με τον τέως προπονητή του ΛΗΛΑ και πρώην τεχνικό διευθυντή κύριο Ρόγκα, εμείς δεν πηγαίναμε στο γήπεδο για να μην αισθάνονται κάποιοι άσχημα. 
Παρακολουθουσαμε τους αγώνες της ΕΡΕΤΡΙΑΣ εντός και εκτός έδρας από τον αγωνιστικό χώρο για το apopsignomi μεχρι και την 12η Αγωνιστική, όταν διαπιστώσαμε πως 1-2 ποδοσφαιριστές επειδή δεν ήθελαν την αλήθεια κι επειδή ήθελαν να κάνουν αυτοί κουμάντο, είχαν τον τρόπο να πείσουν κάποιους παράγοντες και τον προπονητή, πως κάνουμε κακό στην ομάδα. 
Δεν είπαμε τίποτα και από την επόμενη Αγωνιστική την 13η ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ πήγαμε στην κερκίδα ή δεν πηγαίναμε καθόλου. 
Μέχρι και την 12η Αγωνιστική η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε 12 νίκες σε 12 αγώνες. 
Από την 13 μέχρι και την 21η σε 9 αγώνες η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει 2 ηττες, 2 ισοπαλιες και 5 νίκες.  Έχασε δηλαδή 10 βαθμούς και πήρε 15 βαθμούς. 
Ο ΛΗΛΑΣ από την 13η Αγωνιστική μέχρι και σήμερα, έχει δώσει 8 αγώνες και έχει 8 νίκες. 
Τώρα έχουμε αλλαγή σκηνικού. 
Τώρα νεοφερμενοι στον ΛΗΛΑ, συζητούν μεταξύ τους και με ποδοσφαιριστές και λένε πως θέλουμε το κακό του ΛΗΛΑ!!!! 
Ψάχνουν τρόπους για να μην μας επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο και λένε σε άλλους να μην μας μιλάνε γιατί θα τους κόψουν την καλημέρα!!!!! 
Κύριοι εμείς έχουμε μάθει να μην μπερδευομαστε πουθενά και δεν ψάχνουμε ούτε πελατακια, ούτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον ΛΗΛΑ για κάτι άλλο. 
Αλήθεια που ήσασταν εσείς όταν η διαφορά ήταν στους 11 βαθμούς; 
Που ήσασταν εσείς όταν η ομάδα περνούσε δύσκολα; 
Δεν θέλουμε να ψάχνετε λύσεις. Σας λυνουμε το πρόβλημα. 
Έτσι κι αλλιώς δεν ερχομασταν στο γήπεδο, για να έχετε το ελεύθερο να κάνετε διοικητικά τα όσα κάνατε και τα οποία θα σας βάλουν σε περιπέτειες.  Αυτό δεν θ'  αλλάξει και μη μας πείτε πως είσθε επαγγελματίες και δεν πρέπει να πούμε τίποτα, γιατί εσείς δεν σεβαστηκατε εμάς, την δουλειά μας και την οικογένειά μας.
Σεβομενοι τον προπονητή κύριο Λάμπρου και την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, αλλά και προσωπικά τον κ. Ελευθεριάδη, κάναμε ότι μπορούσαμε. 
Αυτοί γνωρίζουν και αυτό μας φτάνει. 
Το τι θα λέμε από σήμερα στο Βασιλικό και στις παρέες μας, είναι δικό μας θέμα, αλλά δεν θα απέχει και πολύ από αυτά που λέτε εσείς που ξαφνικά αγαπησατε τον ΛΗΛΑ.
Θα υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Εμείς θα λέμε αλήθειες, ενώ εσείς λέτε ψέματα.
Σας αφήνουμε λοιπόν να κάνετε την δουλειά σας χωρίς την παρουσία μας.
Είπατε πως τώρα θα πάρετε το πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά 6-7 βαθμών από την ΕΡΕΤΡΙΑ.  Σας το ευχόμαστε. 
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ και όνειρα γλυκά.