Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Θαύμα, θαύμα. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που κάποιοι θα τον έκαναν ΠΑΕ, έτσι έλεγαν όταν έτρωγαν και έπιναν στην υγειά των κορόιδων, κέρδισε 2 - 0 τα ΣΠΑΤΑ και παρέμεινε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να βγάλουν καμιά ντουντούκα και να καλούν τον κόσμο στο γήπεδο, στον αγώνα με την ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ για να πανηγυρίσουν ίσως την κατάκτηση της όποιας θέσης και να το χαρακτηρίσουν κατόρθωμα!!!
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, όλοι οι άλλοι θα πρέπει να μην έχουν....
την ευκαιρία να ξαναπεράσουν την πόρτα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα ΟΛΑ τελείωσαν.
Τώρα θα πρέπει ν΄ αποφασίσουν "οι διοικούντες" τι επιθυμούν.
Δύο επιλογές έχουν. Φυσικά και οι δύο οδηγούν στην έξοδο.
Από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι και σήμερα συνέβησαν πολλά.
Χρησιμοποιήθηκε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να κάνουν κάποιοι τα παιχνιδάκια τους.
Τώρα ο χρόνος τελείωσε.
- Η πρώτη επιλογή λέει πως πάνε σε Γενική Συνέλευση ΤΩΡΑ και αφού πρώτα έχουν τακτοποιήσει ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις. Θα πληρωθούν ΟΛΟΙ δηλαδή. Στην Γενική Συνέλευση αναλαμβάνουν τις ευθύνες για ότι προκύψει από την διαχειρηση 2017 και το 6μηνο του 2018. Όλες τις ευθύνες όμως.
Στην συνέχεια η Γενική Συνέλευση θ΄ αποφασίσει για το ποιοι θα αναλάβουν τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Η δεύτερη επιλογή είναι το να μην πάνε σε Γενική Συνέλευση, γιατί είναι μάγκες και έτσι γουστάρουν και να διαπραγματευθούν αυτοί τον τρόπο με τον οποίο θα μεταβιβάσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Έτσι κι αλλιώς είναι μανούλες στις διαπραγματεύσεις και το έχουν αποδείξει. Πέτυχαν στις διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ, με την κυβέρνηση, με την Δράμα, με τον Μορίδη, με τον επιχειρηματία από την Γερμανία και πολλά άλλα.
Αυτή η επιλογή εγκυμονεί κινδύνους. Υπάρχουν πάντα και τα απρόβλεπτα. Υπάρχει πάντα και κάποιος ο οποίος μπορεί να τα έχει πάρει στο κρανίο και να τα βγάλει όλα στη φόρα.
Αυτό ποιος το θέλει; 
Κυρίες και κύριοι αποφασίστε εσείς το τι θέλετε.
Υπάρχουν και εκκρεμότητες,
Σε εκκρεμότητα η λαχειοφόρος, σε εκκρεμότητα τα όσα είπε κάποιος για χρήματα που πήρατε από τον κ. Μπύρο και είχατε δηλώσει πως θα κάνετε μήνυση, σε εκκρεμότητα το αν μέλη της διοίκησης πήραν χρήματα πίσω, από την ομάδα, σε εκκρεμότητα οι καταθέσεις μελών της διοίκησης στον ανακριτή και την ίδια ώρα οι καταθέσεις τους στην τράπεζα, σε εκκρεμότητα το βάλε βγάλε στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας και πολλά άλλα θέματα.
Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η δεύτερη επιλογή θα δώσει χαρά σε πολλούς και άποψή μας είναι πως δεν σας εξυπηρετεί. Αν όμως εσείς έχετε άλλη άποψη, για την Ρόδο δεν ξέρουμε πολλά, αλλά για το πήδημα θα μάθουμε. Αυτό το γράψαμε επειδή ο λαός λέει το "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"....