Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
- Ας ξεκινήσουμε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους και κράτησαν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, αφού "οι διοικούντες" δεν κατάφεραν να την ανεβάσουν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και όπως είχαν δηλώσει, θα την έριχναν στα βράχια!!!! Ούτε αυτό δεν κατάφεραν να κάνουν !!!!!
Μπορεί ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ να ήρθε αδιάφορος, μπορεί να ....
ζύγισε την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει και η ουσία είναι πως τα παιδιά κέρδισαν με 2 - 0 τον ΑΗΤΤΗΤΟ και πλέον το μπαλάκι πάει σε άλλους για να αποφασίσουν το μέλλον αυτής της ομάδας.
- Γράφουν ιστορία και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ αφού κέρδισαν χθες το ΧΑΪΔΑΡΙ με 0 - 1 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι ενώ έχουν απομείνει 2 αγώνες. Αν κερδίσουν τον έναν από τους δύο, τότε είναι πρωταθλήτριες και ανεβαίνουν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!! Συγχαρητήρια στα κορίτσια, τον προπονητή και την διοίκηση.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ τα έκανε όλα χθες, αφού όπως έλεγε ο ραδιοφωνατζής η φιλοξενία ήταν άψογη!!! Ο προπονητής κύριος Λαθουράς υποδέχθηκε προσωπικά την αποστολή της ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ και φυσικά είχε κάθε λόγο να το κάνει, αφού από αυτή την ομάδα τον πήρε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. Εμείς αυτά που είχαμε να γράψουμε τα γράψαμε στην ώρα τους και έτσι δεν έχουμε να γράψουμε κάτι παραπάνω σήμερα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.