Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Φήμες για την διοίκηση της Ερέτριας!!!!

Κυκλοφόρησε και αυτό το σενάριο και κάποιοι το κυκλοφόρησαν, γιατί τους εξυπηρετούσε!!!
Γκρίνια λέει και μάλιστα μεγάλη στο ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και σύντομα θα χτυπήσουν διάλυση!!! Κύριοι, κοιτάξτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας και αφήστε το τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάξτε τα χάλια σας και προσέξτε γιατί τα καμπανάκια άρχισαν να χτυπούν δυνατά.
Στην Ερέτρια έχουν λίγα, αλλά είναι δικά τους και δεν πάνε κάθε μέρα στα σπίτια και τα μαγαζιά για να μαζεύουν λεφτά και το ταμείο τους δεν κινδυνεύει από .....
περίεργους, ούτε καλύπτει άλλες ανάγκες.
Αλήθεια ποιος έχει περισσότερα από αυτούς που είναι κοντά στην ΕΡΕΤΡΙΑ;
Γιατί άραγε να μαλώσουν ο Θέμης, ο Γιώργος, ο Άρης και οι άλλοι του ΔΣ της Ερέτριας;
Μήπως επειδή δεν πάνε καλά "τα πλοία τους";;;;;
Πληροφορίες λένε πως ο Άρης θα διαθέσει ένα από τα πλοία του για να κάνει μια βόλτα στον Ευβοϊκό αυτούς που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες και ο Αγραφιώτης θα φροντίσει να κάνει, όχι μια γεώτρηση, αλλά μια μεγάλη τρύπα για να πάνε να κρυφτούνε, μαζί με τον μεγάλο "ντούπου - ντούπου", ο οποίος το πάει για κατάθλιψη, αφού τα σχέδιά του για κάποιες ομάδες απέτυχαν!!!
Και κάτι τελευταίο. Στην Ερέτρια κανένα μέλος του ΔΣ δεν είναι εκεί γιατί έχει υπαρξιακά προβλήματα ή επειδή θέλει να παριστάνει τον παράγοντα ή επειδή θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Οι διοικούντες την Ερέτρια δεν θα γίνουν ποτέ "πουτάνες του  κώλου"!!!!
Αν υπάρχει κάποιος από αυτούς που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ας το πει δημόσια, για να γράψουμε το ονοματάκι του.
Καλημέρα σας.