Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.
- Πάλι δεν έχασε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας χθες μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και το κυνήγι του θηράματος δεν σταματάει ποτέ, αν ο κυνηγός δεν καταφέρει να το σκοτώσει με την πρώτη. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έβαλε 5 γκολ χθες στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ, άρα γιατί να μην μπορεί να κερδίσει και μέσα στην ΕΡΕΤΡΙΑ και να δώσει χαρά στους χιλιάδες που περιμένουν πως και πως από άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Πάμε λοιπόν παρακάτω και όταν θα έρθει η επόμενη αγωνιστική να πούμε εκεί στον 96,5 να περιγράψουν ζωντανά τον τρόπο με τον οποίο ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ θα κάνει βουντού για τον .....
αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ!!!!
- Παραιτήθηκε τελικά ο κ. Νικολάου Σάκης από τα ΚΟΣΚΙΝΑ και εξήγησε τους λόγους. Έμεινε μία ακόμη αγωνιστική στην οποία τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα πρέπει να πάνε ΑΙΔΗΨΟ. Να δούμε αν η ομάδα θα ταξιδέψει τελικά.
- Στου Φραγκούλη είχε ραντεβού ο δήμαρχος κ. Ψαθάς, αλλά οι υποχρεώσεις του στα Ψαχνά δεν του επέτρεψαν να πάει και τελικά το μενού που είχε ετοιμασθεί το περιποιήθηκαν άλλοι και δεν ξέρω αν ο λογαριασμός πάει στο Δήμο. Δήμαρχε τελικά ο φίλος εξυπηρετήθηκε με τις επιταγούλες από τους χορηγούς στις φόρμες των διαιτητών; Το θυμίζουμε για να μην μιλάμε για ηθική και άλλα τέτοια. Η γυναίκα του Καίσαρα δήμαρχε δεν φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει!!!! Τώρα θα μου πεις πως εδώ δεν έχουμε την γυναίκα του Καίσαρα, αλλά τον κολλητό μας, ο οποίος μπαινοβγαίνει στα γραφεία της ΕΠΣΕ και είναι παντού και πάντα, για να δείχνει αυτή την σχέση του και να επηρεάζει καταστάσεις, φυσικά για το συμφέρον του!!!!