Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Εντιμότατοι κύριοι και κυρίες

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δυστυχώς δεν διαθέτουμε άλλη υπομονή, απέναντι σε γυρολόγους παράγοντες, απέναντι σε φιγουρατζήδες και σε ανθρώπους οι οποίοι παριστάνουν τους καλούς, τους έντιμους, τους γνώστες του ποδοσφαίρου, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το να είναι στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας χρήματα άλλων και αδιαφορώντας για το αν οδηγούν την ομάδα στο πουθενά, αφού τα σχέδιά τους είναι να μην αφήσουν τίποτα πίσω τους.
Τέλος χρόνου. Τώρα θα μιλήσουμε με ονόματα και πράξεις, όλων αυτών που μας κατηγορούν για να κρύψουν πίσω από την μάσκα της εντιμότητας, όλα όσα έχουν κάνει.
Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Για να εξασφαλίσουν 5΄ δημοσιότητας ως....
παράγοντες, μας έστησαν στον τοίχο και μας πυροβολούσαν. Κανείς τους δεν πάτησε το φρένο σε κανέναν. Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να αποδείξουν πως γράφαμε ψέματα.
Δεν σεβάστηκαν την δουλειά και την οικογένειά μας. Εμείς δεν θα μπερδέψουμε ούτε την οικογένειά τους, ούτε την δουλειά τους. Θα καταθέσουμε τα πάντα εκεί που πρέπει και τότε θα μάθει όλο το Βασιλικό όλη την αλήθεια με ονόματα και διευθύνσεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τους δώσαμε αρκετό χρόνο και αυτοί κατάλαβαν πως δείξαμε αδυναμία και ανικανότητα!!!! Τώρα είναι η ώρα μας.
Δεν μας φτάνουν οι παραιτήσεις τους, αν δεν συνοδευτούν με δημόσια συγνώμη.
Τέλος χρόνου.