Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και να είσθε καλά.
- Θα μας έρθει ταράκουλο με όλα αυτά που ακούμε τελευταία για το θέμα των εκλογών της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Ο Γραμματέας της Ένωσης κύριος Γιώργος Πίσχινας εισηγήθηκε να διεξαχθούν οι εκλογές την Μεγάλη Παρασκευή, μέσα στο Πάσχα δηλαδή, ώστε να διευκολυνθούν οι κύριοι που θέλουν να έχουν αντίπαλο ψηφοδέλτιο και να προλάβουν να το συγκροτήσουν!! Κύριε Πίσχινα αυτά είναι "περίεργα κόλπα", αλλά δεν μας ....
ενοχλούν καθόλου. Αν όμως το ξέραμε θα ετοιμάζαμε κι εμείς το δικό μας ψηφοδέλτιο. Δεν πάτε τις εκλογές μια και καλή τον Ιούνιο; Πάντως εμείς μάθαμε πως σήμερα στο Ενωσιακό θα είναι και οι κύριοι που αγαπούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και θέλουν να συγκροτήσουν αντίπαλο ψηφοδέλτιο, για να χειροκροτήσουν τα παιδιά των Μικτών της Εύβοιας!!!!
Πληροφορίες μας λένε πως θα εκπροσωπηθούν από δύο άνδρες και μία γυναίκα!!!! 

- Πολύ γέλιο πέφτει με κάποιους που θέλουν να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν βάζουν και το χέρι στην τσέπη, για να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει το ταξίδι στην Μυτιλήνη. Ας το καταλάβουν μια και καλή. Η ομάδα θα γυρίσει σελίδα όχι με τους δήθεν αλλά με αυτούς που πραγματικά την αγαπάνε και να το γράψουμε λαϊκά με αυτούς που έχουν ψώνιο με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Αύριο είναι η τελευταία μέρα για να πάρουν θέση ΟΛΟΙ. Να πάρουν θέση όχι στα λόγια αλλά με το να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να πάει στην Μυτιλήνη.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας μπαίνει σε άλλη φάση μετά την λήξη του Α΄ γύρου, αφού οι 4 βαθμοί που έχει δεν του επιτρέπουν να κάνει όνειρα παραμονής στην Γ΄ Εθνική. Οι διοικούντες την ομάδα, ας το πάρουν απόφαση κι ας φροντίσουν τώρα να δώσουν χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά και να μην ματώσουν οικονομικά. Έχουμε ακόμη 12 αγωνιστικές και η ομάδα πρέπει  με αξιοπρέπεια να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχει ταξίδια στον Β΄ γύρο και τα έξοδα είναι πολλά. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και καλό είναι να πάρουν την ελευθέρας τους ώστε να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα.

- Στην Α΄ Κατηγορία και με το τέλος του Α΄ Γύρου θα έχουμε όλοι βγάλει κάποια συμπεράσματα για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά όχι και για την ουρά, αφού εκεί θα γίνει πανικός και θα κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Να το ξεκαθαρίσουμε. Επιμένουμε πως κάποιες ομάδες θα τελειώσουν το πρωτάθλημα με ψαλιδισμένες τις ελπίδες και κάποιες θα έχουν βάλει φουλ της μηχανές.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΏΝ θα έχει άλλα δεδομένα μετά της γιορτές και θα ξεκινήσει στο 2019 με πρωτιές. Θα έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα!!!  Το πότε θα πάρει κεφάλι στην βαθμολογία δεν το γνωρίζουμε γιατί ο προπονητής κύριος Μεθενίτης λέει πως αυτό για να γίνει δεν πρέπει να ασκείς πίεση στους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι ευαίσθητοι!!!!

- Την καλημέρα μας στην ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ. Πληροφορίες λένε πως ο ναύαρχος δεν είναι πλέον στην παρέα. Δεν ξέρουμε τους λόγους, αλλά πιστεύουμε πως ο κύριος Θεοδοσίου θα προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ είναι σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύουμε πως μετά τις γιορτές θα προχωρήσει σε κινήσεις, οι οποίες θα την οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα.

- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ όλοι είναι ευχαριστημένοι, ιδιαίτερα μετά την νίκη μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ, Ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος θέλει να δει την ομάδα στα παιχνίδια με ΑΡΤΑΚΗ και ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του Α΄ Γύρου είναι  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΕΝΤΟΣ, ΑΡΤΑΚΗ ΕΚΤΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΕΚΤΟΣ, ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΕΝΤΟΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΕΚΤΟΣ, ΒΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ.

- Σήμερα η υποψήφια δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα ξεκινάει επίσημα τον προεκλογικό της αγώνα και στο πλευρό της θα είναι πολλοί και άξιοι συνεργάτες αλλά και φίλοι οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητά της. Πληροφορίες λένε πως θα βρεθούν δίπλα της και πρόσωπα έκπληξη. Αυτά θα τα δούμε όλα απόψε στις 19:00 στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην Χαλκίδα. Έλενα καλή επιτυχία και καλό αγώνα.