Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Στο στάδιο της Χαλκίδας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε από τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ και ίσως να ήταν αναμενόμενο, αφού αν κέρδιζε θα έπρεπε να καταργηθούν οι προπονήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να ήθελαν, μπορεί πριν τον αγώνα να πίστευαν πως μπορούσαν να κερδίσουν, μπορεί, μπορεί, μπορεί, αλλά με τα μπορεί βαθμούς δεν πήρε ποτέ κανείς.
Ο κ. Λύκος και ο κάθε προπονητής, δεν είναι ούτε φακίρης, ούτε θαυματοποιός. Προπονητής είναι και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει πως η ομάδα μπορεί και....
χωρίς προπονήσεις.
Στην Γενική Συνέλευση δεν ακούσθηκε όλη η αλήθεια και δυστυχώς αυτό είναι το χειρότερο.
Ο κύριος Καραμάνος αν και δικηγόρος ήταν μονίμως εκτός θέματος.
Ήταν αυτός που στην Γενική Συνέλευση του Καλοκαιριού ανέλαβε να βγάλει λάδι την προηγούμενη διοίκηση και στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής πάλι προσπάθησε να περάσει το μήνυμα πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην διοίκηση δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που είχαν  μέχρι τώρα και θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να τις αναλάβει!!!
Ο κύριος Καραμάνος στην επόμενη Γενική Συνέλευση, όποτε κι αν γίνει αυτή, θα πρέπει να έχει μαζί του τον απολογισμό με υπογραφές από την εξελεγκτική και σφραγίδες.
Ο κύριος Κακαβάς σηκώθηκε από την θέση του και είπε πως αν θέλουν να ρίξουν ευθύνες, αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη και να "κρεμάσουν" αυτόν!!! Κύριε Κακαβά κανένας δεν θα κρεμάσει κανέναν. Απλά τα πράγματα.  Διευκόλυνε οικονομικά την ομάδα το μέλος του ΔΣ κύριος Σβαρνόπουλος και είπατε πως αυτά τα 20.000 ευρώ δεν θα τα πληρώσει η ομάδα, αλλά μέλη της απερχόμενης διοίκησης!!!! Κύριε Κακαβά ο κύριος Σβαρνόπουλος ο οποίος μαζί με άλλα 3 μέλη ήταν με την πλευρά του κυρίου Μίλερ, δεν έχει καμία ευθύνη; Ποια μέλη του ΔΣ ήταν στην Γενική Συνέλευση; Να τελειώνουμε λοιπόν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κλείνει μία ακόμη σελίδα με τον χειρότερο τρόπο. Ψάχνοντας να βρει μαλάκα να πληρώσει τις μαγκιές, τις εξυπνάδες και τα τραγικά λάθη των προηγούμενων.
ΟΧΙ κύριοι. Όποιος επιμένει σ΄ αυτές τις λύσεις προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες.
Η σημερινή διοίκηση αποφάσισε και ανέλαβε τις υποχρεώσεις της προηγούμενης. Δεν την πίεσε κανείς.
Στην επόμενη Γενική Συνέλευση θα είναι ΟΛΑ τα μέλη της διοίκησης εκεί.
Όποιος δεν έρθει θα πρέπει να πάρει απόφαση η Γενική Συνέλευση και να κινηθεί δικαστικά εναντίον του.
Το αστείο να τελειώσει εδώ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι οίκος ανοχής για να περνάει κάθε πικραμένος και να ξεχαρμανιάζει.
Θα αναλάβουν ΟΛΟΙ της ευθύνες τους.
Όλα τα μέλη του ΔΣ να είναι στην επόμενη Γενική Συνέλευση και φυσικά να υπάρχει εκεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός με κάθε λεπτομέρεια και με υπογραφές.
Προσέξτε γιατί αυτά δεν τα γράφουμε για πλάκα. 
Για να μην μπει κανείς από τους νυν και τους πρώην σε περιπέτειες, να είναι ΟΛΟΙ εκεί.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πάνω από πρόσωπα, όπως λέτε ΟΛΟΙ, αλλά όταν αυτά τα πρόσωπα τον χρησιμοποιούν και τον θέλουν πουτάνα, θα τον πληρώσουν.
Να το γράψω απλά για να το καταλάβουν ΟΛΟΙ.
Τα τελευταία χρόνια κάποιοι πηδάνε την ομάδα και φεύγουν σαν να μην τρέχει τίποτα. ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πεθάνει. Αφού δεν μπόρεσε να αποφύγει τον βιασμό, θα τον απολαύσει, αλλά θα στείλει εκεί που πρέπει τους βιαστές του.
Ευχόμαστε προπονητές και ποδοσφαιριστές, να μην βάλουν το χεράκι τους και βγάλουν τα ματάκια τους και η Γενική Συνέλευση να μην "σκοτώσει" την ομάδα.