Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Φοβισμένη ομάδα ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο των Ψαχνών το Σάββατο το απόγευμα. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες και σε αναλύσεις, αφού όσοι ήταν στο γήπεδο τα είδανε όλα και μαζί με τα γκολ που είδανε είχαν και την ψυχαγωγία τους αφού ο ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο Κόφι έκανε τα δικά του και μπράβο του. Δεν καταλάβαμε γιατί οι της Αρτάκης πετούσαν εναντίον του μπουκάλια με νερό. Δεν ξέρουν πως δεν έφταιγε ο Κόφι ο οποίος είχε κάθε δικαίωμα να γλεντήσει και να δείξει και τις χορευτικές του....
ικανότητες; Στο κάτω - κάτω το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι ψυχαγωγία και ο άνθρωπος δεν έβριζε κανέναν. Απλά το γλεντούσε.

- Κόσμος και κοσμάκης χθες στο γήπεδο των Ψαχνών. Ήταν εκεί και κάποιοι οι οποίοι βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν τον Στούπα, τον Γκαλούφα και τ΄ άλλα παιδιά, αλλά τουλάχιστον χθες δεν "μπούκαραν"!!!! Απλά μετά τον αγώνα σίγουρα θα χρειάσθηκε να πάρουν μεγάλο υπόθετο, αφού ανέβασαν 40 πυρετό!!!

- Πήγαμε πριν τον αγώνα στα γραφεία του ΗΡΑΚΛΗ αφού θέλαμε να πούμε δυο κουβέντες με τον έφορο κύριο Θανάση Δέδε και τις είπαμε. Τον πάμε αυτόν τον άνθρωπο όπως και όλα τα παιδιά που είναι κοντά στην ομάδα, για έναν απλούστατο λόγο. Ξέρουν το ποδόσφαιρο και ακολουθούν κατά γράμμα την γραμμή που χάραξε η διοίκηση. Η Κερασία και η Μαρία (οι μικρές μας κόρες) έμειναν στον αγωνιστικό χώρο, γιατί εμείς θα ρίχναμε και τα Γαλλικά μας,. Όταν επιστρέψαμε να τις πάρουμε για να πάμε στην κερκίδα, τις βρήκαμε να κάθονται σε καρέκλες!!! Είχε φροντίσει άνθρωπος της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ για να μην είναι όρθιες οι κούκλες μας, οι οποίες είναι το γούρι μας. Ευχαριστούμε τον ΗΡΑΚΛΗ για την φιλοξενία.

- Στην κερκίδα είχαμε πίσω μας τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΛΟΖΙ ποδοσφαιριστή της Ερέτριας, ο οποίος πρέπει να έχει μαντικές ικανότητες, αφού προέβλεψε  πως ο Κόφι θα βάλει γκολ και θα τρελάνει κόσμο, όπως προέβλεψε και πως θα βάλει γκολ και ο Σκριβάνος ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή.
Πάντως δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΛΟΖΙ ευχόταν συνεχώς  στον Γκέρσι, ο οποίος μιλούσε με τον πρόεδρο κύριο Κοντσιλίδη, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

- Ο τέταρτος διαιτητής κύριος Πόγκας έκανε πολύ και καλή δουλειά χθες και μπράβο του. Τον παρακολουθούσαμε, περισσότερο απ΄ ότι τον αγώνα και αυτό σίγουρα θα το ξέρει καλύτερα ο διαιτητής κύριος Γιώργος Λάμπρου. Γενικά πάντως δεν είχαν προβλήματα οι διαιτητές, αφού ο αγώνας ήταν "εύκολος".

- Θα γράψουμε και κάτι προς τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Κύριοι την δουλειά σας να κάνετε εσείς και να ξέρετε πως εμείς κάνουμε την δική μας. Να θυμώνετε μ΄ αυτά που γράφουμε, αλλά να ξέρετε πως εμείς δεν θυμώνουμε μαζί σας. Το γιατί ας σας το εξηγήσουν άλλοι. 

- Στο γήπεδο των Ψαχνών ήταν χθες ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κουλοχέρης με τον κύριο Λαφαζάνη και την παρέα τους, η υποψήφια δήμαρχος κυρία Γκόγκου με τον γιατρό κύριο Ηλιάδη και την παρέα τους και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς χωρίς όμως να έχει δίπλα του τον κύριο Θεοδοσίου, τον οποίο δεν μπορέσαμε να δούμε κάπου. Εκεί ήταν και ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θανάσης Ζεμπίλης.