Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ο νόμος της πλατείας

Ορθά και κοφτά κύριοι, για να μην μασάμε τα λόγια μας.
Φεύγοντας από το γήπεδο των Ψαχνών έβαλα ν΄ ακούσω ραδιόφωνο που να μην έσωνα να βάλω, αφού έπεσα πάνω στον κύριο Δραπανιώτη, ο οποίος μας έλεγε για τον κακό διαιτητή κύριο Φώτη ο οποίος κατά την άποψη του κυρίου Δραπανιώτη έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της Ιστιαίας και υπέρ του Προκοπίου. Σύμφωνα με τον κύριο Δραπανιώτη, μόνο ο Φώτης είδε πέναλτι, λες και δεν είναι ο διαιτητής αυτός που αποφασίζει αλλά ο ραδιοφωνατζής ο οποίος μάλιστα βλέπει τα πάντα φορώντας "τα γυαλιά της Ιστιαίας" και είναι ένας από αυτούς ....
ο οποίος είναι της πλατείας!!!
Κύριε Δραπανιώτη μετά κατηγορούσατε αυτόν ή αυτούς που λιθοβόλησαν ποδοσφαιριστή του Προκοπίου, αλλά μας είπατε πως κακώς βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής εκεί που βρισκόταν και θα έπρεπε ο κύριος Φώτης να τον είχε απομακρύνει!!!
Δηλαδή κύριε Δραπανιώτη, αν έρθει κάποιος κάτω από το σπίτι σας με το αυτοκίνητό του και κορνάρει, θα βγείτε με όπλο να τον σκοτώσετε;
Κύριε Γιάννη μας, πάλι καλά που στο στούντιο του 96,5 υπάρχει ο κύριος Καλίτσας και σώζει κάπως την κατάσταση γιατί από την μία εσύ και από την άλλη ο ντούπου ντούπου, θα στείλετε πολύ κόσμο στον ψυχίατρο.
Φταίει κύριε Δραπανιώτη ο κύριος Φώτης, αλλά μόνο για ένα πράγμα. Φταίει γιατί σου επέτρεψε να είσαι εκεί που ήσουνα. Φυσικά αν ήταν κάποιος άλλος και έλεγε τα όσα κάθε φορά λες εσύ και ο ντούπου ντούπου, θα τον τιμωρούσε και η ΕΠΣΕ, όπως το έχει κάνει πολλές φορές, επειδή κάποιος παράγοντας ή κάποιος προπονητής είπε κάτι. Εσείς φαίνεται πως έχετε ασυλία, αν και με τα όσα λέτε σπρώχνετε πολλούς προς το να χρησιμοποιήσουν βία και αυτό έγινε χθες στην Ιστιαία.
Αγαπητέ κύριε Δραπανιώτη, σας αρέσει δεν σας αρέσει, δεν πιστεύουμε πως είχατε καλό οπτικό πεδίο εσείς και είδατε πως δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν είχατε καλό οπτικό πεδίο για να δείτε την πέτρα που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν άνθρωπο.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κάνει μια προσπάθεια και μπράβο στους ανθρώπους της, αλλά έχει ευθύνες για τα όσα συνέβησαν χθες και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, αφού τα επεισόδια ξεκίνησαν από τον αγωνιστικό χώρο και μετά ήρθε ο λιθοβολισμός.
Κύριε Δραπανιώτη, εσείς ζητήστε μια συγνώμη, γιατί ο ραδιοφωνικός αέρας του 96,5 δεν είναι δικό σας για να λέτε αυτά που λέγατε χθες και ο καθένας μπορεί να πει πως ρίξατε λάδι στην φωτιά.
Ο 96,5 πιστεύουμε πως θα κάνει αυτό που πρέπει και η ΕΠΣΕ να κόψει την παροχή ασυλίας προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μόνο σ΄ αυτούς που δεν γουστάρει.