Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Η άποψή μας

Θα γράψουμε την άποψή μας και δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα παρεξηγηθούν. Τα γράφαμε από το Καλοκαίρι για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αλλά δεν μας άκουσαν και τώρα θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Κύριοι το ή αυτός ή εγώ από το Καλοκαίρι υπήρχε μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστή και δεν ήταν στην φαντασία μας. Επιλέξατε την απομάκρυνση του προπονητή ο οποίος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας είχε αήττητους.
Είχατε δύο τερματοφύλακες οι οποίοι επίσης σας κρατούσαν αήττητους. Τον Τσάμαρη και τον Αγριόδημο. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ και τον....
πετάξατε στο περιθώριο!!! Ο Αγριόδημος πήγε πολύ καλά και ίσως αυτό κάποιους ενόχλησε και πήρατε τερματοφύλακα ο οποίος χθες έκανε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να συντονίσει και την άμυνά του, ούτε για μια στιγμή. Γκολάρα ο Μήτρου, αλλά από εκεί που το έβαλε, μόνο αυτός ο τερματοφύλακας θα μπορούσε "να το φάει".
Προπονητές δεν είμαστε αλλά ο κ. Λύκος "μάλλον" προσπαθεί να χωρέσει στην 11άδα κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι  "μάλλον" έχουν συμφωνήσει να είναι πάντα στην 11άδα. Πως να εξηγήσουμε αλλιώς το ότι δεν παίζει ο Νικολάου, ο οποίος όταν παίζει λύνει προβλήματα και το ότι ο Καραντάκης χθες έπαιζε δεξιά και ήταν στα χαμένα; Κάποια στιγμή τον έφερε ο κύριος Λύκος στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ήταν αργά.
Κύριοι της Αρτάκης και κάτι τελευταίο. Όταν σε μια ομάδα κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια κάποιοι ποδοσφαιριστές, αυτή δεν είναι ομάδα.
Αυτά εμείς δεν τα γράφουμε πρώτη φορά και με αφορμή τα 4 γκολ. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές από το Καλοκαίρι. 
Και κάτι ακόμη. Το Καλοκαίρι στο τουρνουά "Νίκος Κούκης" στο Αυλωνάρι ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ Θωμάς μας είχε ρωτήσει κάτι.
Χθες στο γήπεδο των Ψαχνών, ένας φίλαθλος απευθυνόμενος στον Θωμά πολλές φορές είπε το "Θωμά είσαι σπίτι";;;;;;;
Την καλημέρα μας.