Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η θέση μας

Κάποιοι φαίνεται πως δεν μας έχουν μάθει καλά. Περίμεναν χθες το βράδυ να μας δούνε στο εκλογικό κέντρο της κυρίας Βάκα. Κυρίες και κύριοι χαρήκαμε για την επιτυχία της νέας δημάρχου  δίνουμε τα συγχαρητήριά μας,  στην ίδια και τους συνεργάτες της, ευχόμαστε τα καλύτερα και σταματάμε εκεί.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να τρέξουμε στο εκλογικό κέντρο της νέας δημάρχου. Πιστεύουμε στην ίδια και τους συνεργάτες της και ευχόμαστε να τα... καταφέρουν. Να ξέρουν πως θα είμαστε αυστηροί μαζί τους, αφού οι δημότες τους ψήφισαν γιατί τους πίστεψαν και δεν θέλουν να θεωρήσουν πως εξαπατήθηκαν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς πήραμε καθαρή θέση και ήμασταν σχεδόν μόνοι από τον χώρο της ενημέρωσης. Τώρα η κυρία Βάκα θα αποκτήσει πολλά φιλικά ΜΜΕ, αφού αυτό συμβαίνει πάντα.
Εμείς ξέρουμε να λέμε συγχαρητήρια στους νικητές, όποιοι κι αν είναι αυτοί, αλλά δεν συμμετέχουμε ποτέ στις εκδηλώσεις νίκης.
Έχουμε άποψη, την γράφουμε δημόσια και αυτό είναι όλο.
Η δήμαρχος πλέον κυρία Βάκα και ιδιαίτερα οι στενοί συνεργάτες της, ξέρουν τις απόψεις μας, ξέρουν πως λειτουργούμε και ξέρουν πως απουσιάζουμε πάντα από το όποιο πάρτι!!!!