Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μας κούρασε το θέμα με τον κύριο Κώστα Μαρκόπουλου και όλοι αυτοί οι τετραέξυπνοι οι οποίοι ψάχνουν να βρούνε ευκαιρίες για να χτυπήσουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Για μια ακόμη φορά θα γράψουμε την άποψή μας κι ας θυμώσει όποιος θέλει.
Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε ο Κυριάκος, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σίμος, ούτε εμείς, ούτε εσείς.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μια ολόκληρη παράταξη, με μεγάλη προσφορά στον τόπο.
Είναι η παράταξη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και.... την οποία ο κάθε Νεοδημοκράτης πρέπει να σεβαστεί. Τελεία και παύλα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σήμερα πρόεδρος της παράταξης και αυτή η παράταξη θα τον κάνει πρωθυπουργό.  Δεν θα κάνει ο Κυριάκος την παράταξη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση πάντα είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ενώ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μια τεράστια αγκαλιά με χιλιάδες Νεοδημοκράτες.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος έκανε κι αυτός τραγικά λάθη, αλλά κανείς δεν "τον σκότωσε" πολιτικά. Η παρ΄ταξη τον αγκάλιασε, όπως αγκάλιασε και  άλλους, οι οποίοι στο παρελθόν την πολέμησαν.
Ο Σίμος Κεδίκογλου, δεν λέει αλήθεια όταν λέει πως ήταν πάντα εδώ. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα, αλλά μετά τις εκλογές θα γράψουμε τα πάντα.
Λοιπόν, κανείς ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και πολύ περισσότερο αυτοί που πήραν θέσεις στο κόμμα και σε κυβερνήσεις, δεν έχουν δικαίωμα να πολεμήσουν τώρα το κόμμα.
Κύριοι, δεν υπάρχει αύριο. Σήμερα θα πρέπει να πάρετε δημόσια θέση.
Ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα λέμε μετά τις εκλογές.
Όποιος δεν το κάνει, ας πάει να βρει αλλού στέγη, είτε λέγεται Κεδίκογλου, είτε λέγετε Μαρκόπουλος, είτε λέγετε Μητσοτάκης.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Θα κερδίσει τις εκλογές, γιατί το θέλει ο λαός και όχι κάποιοι.
Την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ψήφισαν στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ περίπου 2.000.000 ψηφοφόροι. Αλήθεια τους ξέρει κανείς όλους αυτούς; Είναι όλοι αυτοί μέλη του κόμματος Όχι βέβαια. Έλληνες είναι και αυτοί οι Έλληνες έχουν μια ελπίδα και ψηφίζουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ποιος έχει το δικαίωμα να τους σκοτώσει αυτή την ελπίδα;
Ο Κώστας Μαρκόπουλος αδικήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ας μας ακούσει. Αν πραγματικά είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι εμείς το πιστεύουμε, ας συνεχίσει τον αγώνα σαν να ήταν υποψήφιος.