Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα Σάββατο έχουμε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού και από το οποίο θα εξαρτηθούν πολλά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Για μια ακόνη φορά θα αποδείξουμε, πως εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά να βρεθούν σ΄ αυτές άνθρωποι οι οποίοι....
ξέρουν να διοικούν, άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν να οργανώνουν και οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη από χρήματα ή από καρέκλες.

- Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν είναι απέναντι στις ομάδες, αλλά προέκυψε από την εμπιστοσύνη και την ψήφο των ομάδων. Δίπλα στην κάθε ομάδα θα είναι λοιπόν και γιατί όχι και στην ομάδα που ίσως τους πλήγωσε το τελευταίο διάστημα. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος και να αποκατασταθεί το όποιο λάθος έχει γίνει.

- Τα είπε ο κύριος Μαρκόπουλος χθες και όσοι περίμεναν ν΄ αφήσει στο απυρόβλητο τον κύριο Κεδίκογλου έκαναν λάθος. Πάντως δήλωσε πως παραμένει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς όσο κι αν ακούγεται παράξενο, περιμένουμε από τον κύριο Μαρκόπουλο να δώσει γραμμή στους φίλους του ψηφοφόρους ώστε να ψηφίσουν ΝΔ.

- Το δήλωσε "ο σύντροφος" και τον πιστεύω αφού έχει την πληροφόρηση από κυβερνητική πηγή. "Η ΝΔ θα είναι με πάνω από 11 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ποσοστό της θα ξεκινάει από 4!!!!!! Δηλαδή θα πάρει 40% και κάτι ψηλά;;;;;

- Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν πρέπει να κοιτάζει πίσω. Πάντα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και να μην πιστεύουμε πως όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι από εμάς. Εμείς αναγνωρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι είναι ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αυτούς πρέπει να τους εμπιστευθούμε, είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές, είτε διοικητικοί.