Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Επανερχόμαστε στην κυρία Μιντζιφίρη

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς τα γράφουμε όλα και ποτέ δεν γίναμε αχάριστοι.
Σήμερα αισθανθήκαμε πολύ όμορφα, όταν πήραμε ένα μήνυμα, απλό μεν, αλλά σημαντικό και το οποίο δείχνει πως δεν κάναμε λάθος, στα όσα γράψαμε για την κυρία Ελένη Μιντζιφίρη, δημοτική σύμβουλο και υποψήφια βουλευτή με ....
την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

"Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σας .
Με εκτίμηση
Ελένη Μιντζιφίρη"

Με την κυρία Μιντζιφίρη δεν γνωριζόμαστε, αλλά μας αρέσουν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν άποψη και την στηρίζουν και μάλιστα δυναμικά.
Την είχα παρακολουθήσει σε συνεδριάσεις στον τότε δήμο Αρτάκης, με δήμαρχο τον κύριο Πρατσόλη και στην συνέχεια στον Δήμο Χαλκιδέων.
Ζωντανός άνθρωπος και δεν γλείφει κανέναν για κάποια θέση. Την εκλέγει ο κόσμος και τα ψηφαλάκια που μαζεύει είναι προσωπικά, είναι φίλων της και ανθρώπων που την ξέρουν καλά.
Επανερχόμαστε στο θέμα, γιατί είναι τιμή μας να μας ευχαριστεί κάποιος. Έχουμε γράψει πολλά για άλλους και όχι δεν ακούσαμε ευχαριστώ, αλλά εισπράξαμε κακία.
Τα ΜΜΕ είναι ενάντια στην κυρία Μιντζιφίρη, αφού δεν μοιράζει χρήμα από κάποιο δημοτικό οργανισμό, για να την υμνούν. Αν μοίραζε από κανέναν ΔΟΠΑΧ κλπ, τότε τα λιβανιστήρια θα ήταν πολλά. Αυτό το καλό έχει κι εμείς αυτό το λέμε μαγκιά. Άλλοι μοίρασαν χρήμα και είναι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ή θα τρέχουν στα δικαστήρια, μήπως και μπούνε από το παράθυρο.
Για να το ελαφρύνουμε λιγάκι, θα γράψουμε πως όποιος δεν θέλει να ψηφίσει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ας ψηφίσει "ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ' και να δώσει σταυρό στην κυρία Ελένη Μιντζιφίρη, τιν οποία και πάλι ευχαριστούμε, αφού μπήκε στον κόπο να μας πει ευχαριστώ.
Καλή επιτυχία κυρία Μιντζιφίρη