Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα πάντα και πιστεύουμε πως τελικά με την βοήθεια του Θεού, θα καταφέρουμε τουλάχιστον να είμαστε καλά στην υγεία μας. Πρέπει εσείς οι αναγνώστες μας να ξέρετε πως τα σχόλιά μας δεν τα γράφουμε την ώρα που εσείς....
τα διαβάζετε, αλλά τα έχουμε γράψει πριν καν ξημερώσει. Φυσικά αν κάτι πρέπει να γράψουμε κατά την διάρκεια της μέρας, θα το κάνουμε με χρήση του κινητού. Αυτό γι΄ αυτούς που τηλεφωνούν και μας λένε "αυτό που γράψατε πριν από λίγο".......

- Θυμώνουν όλοι και αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. θυμώνουν μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, θυμώνουν διαιτητές, θυμώνουν παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά δεν βγαίνουν να απαντήσουν δημόσια, γιατί ξέρουν πως θα εκτεθούν. Κύριοι, ένα να ξέρετε. Στο τέλος θα εκτεθείτε και τα όσα γράφουμε θα επιβεβαιωθούν. Στα θέματα της ΕΠΣΕ δεν θα χρειασθεί να αποδείξουμε τίποτα. Εμείς ήμασταν πάντα μακριά από ρουφιάνους, μακριά από παράγκες και από ανασφαλείς τύπους οι οποίοι αν πας (συγνώμη) και κλάσεις δίπλα τους θα τρομάξουν και θα νομίσουν πως είναι θύματα τρομοκρατίας. 

- Η Επιτροπή διαιτησίας ψηφίστηκε από αυτό το ΔΣ της ΕΠΣΕ κι επειδή κάποιοι λένε πως είναι του Παπακωνστντίνου, θα πρέπει όποια απόφαση να έχει και τους λόγους που την προκάλεσαν και φυσικά οι αντικαταστάτες θ πρέπει να μην έχουν σχέση με το παρελθόν και το γιατί το ξέρουμε. Αλήθεια ο κύριος Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη δεν ήταν επί εποχής Παπακωνσταντίνου;  Κύριοι της ΕΠΣΕ είχαμε γράψει πως κάποιοι εξωδιοικητικοί προσπαθούν να στήσουν την δική τους παράγκα και ξέρουμε ποιους θέλουν στην επιτροπή. Ο κύριος Ρέτσας το ξέρει καλύτερα από εμάς και ευχόμασταν να μην υποκύψει. Λυπούμαστε, αλλά είναι ο πρόεδρος που θα βάλει την ταφόπλακα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δύσκολα θα τελειώσουν χωρίς προβλήματα τα πρωταθλήματα. Μακάρι να τα καταφέρει και να μας διαψεύσει.

- Κανένα πλέον σχόλιο για τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣΕ από εδώ και στο εξής. Καλύτερα να σχολιάζουμε αυτά που θα συμβαίνουν στα γήπεδα, παρά τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣΕ, αφού ούτε λόγος υπάρχει, ούτε θέλουμε πλέον να προσπαθήσουμε για κάτι. Εμείς δεν μάθαμε να λειτουργούμε με πρακτικές συμβιβασμού και με επιστροφή στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω ολοταχώς. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στο ΔΣ της ΕΠΣΕ.

-  Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ξεκίνησε τις διαδικασίες καταγραφής των προβλημάτων στα γήπεδα και άρχισε εργασίες αποκατάστασης σε προβλήματα που υπάρχουν σ΄ αυτά. Ειδικά στο στάδιο Χαλκίδας είναι πλέον στην τελική ευθεία το θέμα του φωτισμού και σύντομα θ΄ αρχίσει και το έργο αποκατάστασης των προβλημάτων που υπάρχουν με την στεγανοποίηση στην κερκίδ και τους χώρους κάτω από αυτή.