Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

...φαπούλες

- Στην πολιτική και στον αθλητισμό και γενικότερα στην κοινωνία μας, υπάρχουν οι πολλοί οι οποίοι δεν θέλουν την καρέκλα της όποιας εξουσίας, αλλά όταν καθίσουν σ΄ αυτή ξεχνούν τα πάντα και λειτουργούν ως εξουσιαστές και δεν θέλουν ν την αφήσουν με τίποτα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, αλλά δεν θα αναφέρουμε κανένα γιατί απλά μας κούρασαν "οι εξουσιαστές".
Μπροστά στην εξουσία, δεν....
υπολογίζει κανείς φιλίες, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις και  επιλέγει το "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε.
Επιλέξαμε να ζήσουμε με την φτώχεια μας και όχι να είμαστε δίπλα σε δήθεν.
Επιλέξαμε να προχωρήσουμε μακρυά από βολεμένους και μικρόψυχους παρά να είμαστε δίπλα τους.
Επιλέξαμε να μην βρεθούμε με τους μεν ή τους δε, γιατί αυτοί θα ματώσουν και θα συνεχίσουν έναν αγώνα που τους οδηγεί στο πουθενά και φυσικά θα βγάλουν τα άπλυτά τους στην φόρα.
Φίλες κι φίλοι αναγνώστες είναι άλλο να είσαι φτωχός και να έχεις ανάγκη και το 1 ευρώ, αλλά είναι άδικο να σε κατηγορούν αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν την θέση τους για να πάρουν πολύ περισσότερα. Είναι άδικο να πιστεύουν πως θα σε λυγίσουν, επειδή έχεις ανάγκη και θα σε χρησιμοποιήσουν για να κρύψουν  τα όσα έκαναν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .
Θα μείνουμε μακρυά, αφού η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Πολύ περιμέναμε. Αισθανόμαστε πολύ άσχημα, αλλά δεν σεβάστηκαν τίποτα. Ακόμη κι τώρα προσπαθούν να εξοντώσουν οι μεν τους δε και εξακολουθούν να μας κατηγορούν για ότι γράφουμε.
Εμείς σεβόμαστε τους πάντες κι δεν θα προσβάλουμε κανέναν.
Θα γράφουμε αλήθειες και μόνο αλήθειες.
Λυπούμαστε, αλλά τώρα θα πρέπει αυτοί να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.
Μπορεί όλοι να κέρδισαν χρόνο, αλλά τώρα θα διαπιστώσουν πως δεν έχουν και μεγάλες αντοχές, πως δεν είναι στο απυρόβλητο και φυσικά πως δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν.
Εμείς δεν θα βάλουμε πλάτη για να στηθούν μαγαζάκια και φυσικά δεν θα στηρίξουμε στην επιστροφή "υπάκουων ανθρώπων" σε θέσεις κλειδιά.
Στην εποχή της τεχνολογίας όλα μπορούν να γίνουν χωρίς την παρέμβαση κανενός και φυσικά όχι με τους "δικούς μας".
Κύριοι δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη προς εσάς, αλλά κρατάμε αποστάσεις και σας δηλώνουμε πως αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε "παρέες", όχι μόνο θα βρεθούμε απέναντι, αλλά θα περ΄σουμε στην αντεπίθεση.
Εμείς πάντως δεν θα γίνουμε κρυφορουφιάνοι. Δημόσια θα γράφουμε τις απόψεις μας κι όποιος αντέξει.