Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

- Συμπολίτη, είναι καλύτερα να κάνεις μια στροφή γύρω από τον εαυτό σου, να δεις τα διοικητικά λάθη που έγιναν στην ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού και μετά να βγαίνεις και να τα φορτώνεις στους άλλους. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καμία θέση στην ομάδα του ΛΗΛΑ, αλλά είναι γνωστό το πόσα λάθη έκαναν και τα πληρώνει η ομάδα, αλλά και τα ίδια τα μέλη του ΔΣ, τα οποία άργησαν πολύ να καταλάβουν πως η κυρία και.... ο κύριος έστηναν μαγαζάκι στο όνομα του ΛΗΛΑ. Τώρα το κατάλαβαν αλλά ο κύριος κι η κυρία, έστησαν παραμάγαζο για να χτυπήσουν τον ΛΗΛΑ.

- Εμείς αγαπητέ συμπολίτη, ζούμε περίπου 15 χρόνια στο Βασιλικό και θέλουμε δεν θέλουμε αγαπάμε την ομάδα. Ίσως λιγότερο από σένα και τους άλλους, αλλά την αγαπάμε. Πάντως αυτιά δεν χαϊδεύουμε και δεν γλείφουμε για να τα έχουμε καλά. Θα γράφουμε την άποψή μας και θα κριθούμε.

- Κάποια στιγμή πάντως θα πρέπει να πείτε και την αλήθεια στον κόσμο, για την περιπέτεια της ομάδας και τις αμαρτίες που πληρώνει ο ΛΗΛΑΣ εξ αιτίας της κυρίας που ήθελε και τα οδοιπορικά της και του κυρίου που την είχε δει Μουρίνιο!!!!!

- Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι ο σημερινός πρόεδρος λέει πως όσο είναι αυτός στην ομάδα, κανείς εκτός Βασιλικού δεν θα μπει στην διοίκηση.

- Είναι εύκολο φίλε να κατηγορείς κάποιον επειδή σου ασκεί κριτική και να μην σέβεσαι ούτε την οικογένειά του, αλλά πολύ δύσκολο να του ζητήσεις συγνώμη, όταν έστω και αργά διαπίστωσες πως έλεγε αλήθειες. Κάντε λοιπόν την στροφή γύρω από τον εαυτό σας και τα ξαναλέμε.