Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Μωρό μου, πες αλεύρι.... "ο μπαρμπα Στέλιος" σε γυρεύει!!!!  Ξέρεις τι είναι να σου τηλεφωνεί ο φίλος για χρόνια πολλά, αφού γιορτάζουν τα 3 από τα 5 μέλη της οικογένειας και να σου μιλάει γι΄ αυτή την στήλη και να σου λέει πόσο την ...γουστάρει;

- Καλέ μας φίλε, δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε αυτά που πρέπει και τα οποία σου αρέσουν, αφού καθημερινά συμβαίνουν τόσα πολλά που δεν τα προλαβαίνουμε. Να μην γράψουμε δηλαδή πως ελάχιστοι νέοι προπονητές είναι αυτοί οι οποίοι σέβονται τους παλιούς και προσπαθούν κάτι να μάθουν από αυτούς; Ας το πάρουν αλλιώς, γιατί μόνο έτσι θα έχει η Εύβοια αξιόλογους νέους προπονητές

- Ένα δυνατό ευχαριστώ σε όλες και σε όλους για τις ευχές σας για την οικογένειά μας. Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι του αθλητισμού, άνθρωποι από το χώρο της παιδείας, γνωστοί φίλοι και συγγενείς, μέσα σ΄ αυτή την κατάσταση, μπήκαν στην διαδικασία να στείλουν ένα μήνυμα ή να κάνουν ένα τηλεφώνημα και να μας ευχηθούν.  Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

- "Ο μπαρμπα Στέλιος" ξέρει να λέει ευχαριστώ, ξέρει να ζητά συγνώμη, ξέρει να ξεχωρίζει την πολιτική και γενικά την δουλειά του, από τα προσωπικά. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γιώργο Ψαθά και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να τηλεφωνεί, να ρωτάει για την οικογένειά μας και να στέλνει τις ευχές του. Αυτό έκανε και χθες. Μας ευχήθηκε, ρώτησε για τα παιδιά και τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή και έκλεισε λέγοντας πως είναι δίπλα μας. 

- Οι κόντρες μας με τον κύριο Ψαθά είναι γνωστές, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως η στάση του και η συμπεριφορά του απέναντί μας, μας  αναγκάζει να αναθεωρήσουμε με ευχαρίστηση κάποια πράγματα. Κύριε Δήμαρχε, θα κρίνουμε το έργο σας, αλλά να ξέρετε πως η συμπεριφορά σας μας κέρδισε και επιτρέψτε μας με όλο τον σεβασμό στο αξίωμά σας, να σας αποκαλέσουμε φίλε Γιώργο κι αν κάπου σας αδικήσαμε, φίλε Γιώργο συγνώμη.