Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι τα θες και τα γυρεύεις λέει ένας φίλος. Γιατί γίνεσαι κακός, "μπάρμπα Στέλιο" και δεν αφήνεις κάποιους να λένε κι να κάνουν ότι θέλουν; Απλούστατη η απάντηση αγαπητέ αναγνώστη. Για να μην μας περνάνε για μαλάκες. "Ο μπάρμπα Στέλιος" καλέ μας άνθρωπε δεν κάνει κωλοτούμπες και φυσικά δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι. Πολλά τα λάθη, πολλές οι μαλακίες, αλλά δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν παριστάνουμε τους άγιους και τα καλά παιδιά. Άλλοι είναι αυτοί που το κάνουν αυτό, ενώ είναι συμβιβασμένοι, εξαρτημένοι ...και γαντζωμένη σε μια καρέκλα που κάποιοι τους την πρόσφεραν και κάποιοι τους στήριξαν για να την πάρουν.

- Το τι συμβαίνει στο χώρο της ενημέρωσης και του ποδοσφαίρου, το ξέρουν και οι πέτρες, όπως και στον χώρο της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής. "Ο μπάρμπα Στέλιος" ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ενημέρωσης από 14 χρονών και ήταν το 1972. Πέρασαν δηλαδή σχεδόν 50 χρόνια!!! Μια ολόκληρη ζωή και δεν άλλαξε ούτε κόμματα, ούτε πρακτική, ούτε ύφος στον λόγο και την γραφή.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" φίλε αναγνώστη, έχει απευθύνει πολλές φορές την πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση με τον οποιονδήποτε, αλλά όταν δείτε να έρχονται να μας πάρετε τηλέφωνο!!!! Θα προσπαθούν να έχουν μια θεσούλα κάπου κι ας τους λένε προσκυνημένους. Θ προσπαθούν με ψέματα να κάνουν παιχνιδάκι, αλλά "ο μπάρμπα Στέλιος" θα είναι εδώ και θα τους το χαλάει.