Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Για δες ποιοι μιλάνε εναντίον του ΔΟΑΠΠΕΧ!!! Μιλάνε οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι είχαν εξασφαλισμένο το μηνιάτικο!!!! Μιλάνε τώρα γιατί έχασαν τα μπικικίνια και κάνουν μια προσπάθεια μήπως και τα πάρουν από αυτούς που έχασαν την εξουσία.... Τις ευχές μας ....κυρίες και κύριοι. Πάρτε τους ότι μπορείτε.

- Να ξέρετε κάτι πάντως. Εμείς ούτε που πλησιάζουμε προς την κάθε εξουσία, γιατί δεν θέλουμε εξαρτήσεις. Θέλουμε να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και δεν αναλαμβάνουμε εργολαβικά την στήριξη κανενός. Εμείς χρόνια τώρα στηρίζουμε συγκεκριμένα πρόσωπα κι ας μην έχουμε πιεί ούτε καφέ μαζί τους. Όταν για παράδειγμα εσείς στηρίζατε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, εμείς στηρίζαμε τον Φάνη ο οποίος δεν μας γνώριζε . Αν μας έβρισκε στο δρόμο δεν θα μας γνώριζε!!!

- Την συνέχεια την ξέρετε. Ο Μπακογιάννης εκλέχθηκε Περιφερειάρχης και ο Φάνης Αντιπεριφερειάρχης. Τα χρόνια πέρασαν και ο Φάνης εκλέχθηκε Περιφερειάρχης και η Βάκα δήμαρχος παρά τον δικό σας πόλεμο. Πέσατε πολύ έξω στις προβλέψεις σας και στο θέμα του Φάνη και της Βάκα.

- Εμείς κύριοι δεχόμαστε εντολές μόνο από τον δικό μας εγκέφαλο, ο οποίος δεν έχει καεί ακόμη. Τις εργολαβίες τις αφήνουμε για σας.