Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αυτοί που περίμεναν ν΄ ανοίξουν σχεδόν τα πάντα, έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους και έξω έπεσαν και αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση για να βάλει τέρμα στην καραντίνα. Η κυβέρνηση σωστά έπραξε και καλά θα κάνει να μην ....
παρασυρθεί και να κρατήσει τα μέτρα σε ισχύ.

- Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ φροντίζει για την υγεία των πολιτών και δεν δίνει σημασία, στις αντιπολιτευτικές κορώνες του Τσίπρα και της Φώφης. Φυσικά ούτε που τους απασχολεί το ενδιαφέρον "του φτωχού" Βαρουφάκη, για τους φτωχούς Έλληνες.
Αυτή η κυβέρνηση, είναι με τους Έλληνες και όχι με τους μπαχαλάκηδες.

- Το ξαναγράφουμε. Όταν η δικαιοσύνη αναλαμβάνει να ψάξει για ένα θέμα, πρώτα παίρνει καταθέσεις μαρτύρων και μετά απαγγέλλει κατηγορίες. Αυτά για να μην λένε κάποιοι, γιατί δεν κάλεσε η δικαιοσύνη τον έναν ή τον άλλον. Όλα αυτά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  και σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε και κάτι σχετικό με ξέπλυμα και σε άλλη ομάδα!!!!

- Δεν ξεχνάμε καθημερινά να στέλνουμε τις ευχές μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Ρέτσα ο οποίος τουλάχιστον μέχρι χθες παρέμεινε στο νοσοκομείο. Περαστικά πρόεδρε και σύντομα υγιής στο σπίτι και την οικογένειά σου.

- Την καλημέρα μας στον μεγάλο ραδιοφωνατζή, αλλά θα θέλαμε να του ζητήσουμε μια χάρη. Να μας θυμίσει τι έλεγε για τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών της αντιπεριφέρειας Εύβοιας στην θητεία Μπουραντά και πως τον στηρίζει σήμερα!!!!

- Πάντα θα υπάρχει ένας μαλάκας, για να μας θυμίζει πως υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να ξεγελάσουν τους πάντες, ενώ απλά ξεγελούν τον εαυτό τους. Πάντα θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα ζητούν καθημερινά την παρέμβαση εισαγγελέα για άλλους και θα "τα κάνουν πάνω τους" όταν θα παρεμβαίνει γι΄ αυτούς"!!!!