Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στελιος"

 
- "ο μπάρμπα Στέλιος" είναι παλιά πουτάνα και σε καμιά περίπτωση δεν μασάει από κυρίους οι οποίοι παριστάνουν τους μάγκες, τους υπεράνω και αυτούς που αν δεν τους προσκυνήσεις, θα είσαι στόχος και θα συκοφαντούν. 
Ο βρεγμένος ψευτόμαγκες την βροχή δεν την.... φοβάται και σίγουρα εσάς η βροχή θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

- Ψευτόμαγκες, τίποτα δεν μας τρομάζει, αφού τα έχουμε δει όλα. Εσείς τώρα θα πάρετε γεύση και θα καταλάβετε τον πόνο που προκαλεί η φωτιά μιας ξυλόσομπας όταν βάλεις μέσα γυμνό το χέρι σου!!!!!!

- Ρίξτε όση λάσπη θέλετε, αλλά απαντήσεις στα ερωτήματα δεν θα μπορέσετε να δώσετε ποτέ, γιατί έχετε μάθει να είσθε στο απυρόβλητο και κάτι δεν μετρήσατε σωστά. Θα σας πάμε καρότσι μέχρι τέλος και χωρίς να σκεφτούμε ποιοι άλλοι "θα καούν" μαζί σας. Θα το δείτε όλο το έργο και μάλιστα έγχρωμο.

- Εμείς να δεχθούμε τις ύβρεις σας, αλλά σας ρωτάμε. Είναι λαμόγιο αυτός που πρωί πρωί πιέζει για μήνες επιχειρηματίες και μόλις πάρει την χορηγία το βουλώνει και πάει σε άλλον;;;; Τα παραδείγματα τα έχουμε αναφέρει και όταν απαντήσετε, θα πάμε και σε άλλα.

- Είναι καριόλης και λαμόγιο αυτός που δεν σέβεται οικογένειες και στέλνει μηνύματα σε κυρίες οι οποίες ούτε καλημέρα δεν έχουν μαζί του και τις ενοχλεί, γιατί πιστεύει στην ομορφιά του (!!!!!) και θέλει να τις εκμεταλλευθεί; Μια φορά έπιασε το κόλπο του και νομίζει πως θα ξαναπιάσει!!

- Εσείς λέτε εμάς λαμόγια, απατεώνες και άλλα τέτοια. Αλήθεια μήπως είσθε χειρότεροι;;; Αφήστε λοιπόν τα σάπια σας και αν έχετε αρχ....α, απαντήστε, γιατί αλλιώς είσθε αρχ.....;.