Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ας το γλυκάνουμε....

 - Κουραμπιέδες και μελομακάρονα, θα είναι στην ημερήσια διάταξη για περίπου ενα μήνα και καλό είναι κάποιοι να προσέχουν και να μην το παρακάνουν. Να προσέχουν δηλαδή την υγεία τους, γιατί θα είναι τραγικό να γλυτώσουν από τον κορονοϊό και να πάνε από κουραμπιέ ή μελομακάρονο!!!!
Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα παραλάβει ένα μεγάλο.... πακέτο μελομακάρονα, από "έναν φίλο του", ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει ώστε να δώσουν τα χέρια και να μην βρεθούν στην αίθουσα των δικαστηρίων, όπου κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει.
"Ο φίλος του" ας μας ακούσει μια φορά, για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο Φάνης έχει χιλιάδες φανατικούς φίλους και θα του στείλουν γλυκά και ποτά. Εσύ καλά θα κάνεις να του ζητήσεις εγγράφως και δημόσια συγνώμη, για τα όσα είπες, γιατί ο Φάνης είναι καλό παιδί, αλλά ο Σπανός πρέπει να προστατέψει και τους θεσμούς και δεν θα κάνει πίσω.
Στο κάτω κάτω το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν, όταν είχες κάνει κάτι ανάλογο εναντίον του μακαρίτη προέδρου του επιμελητηρίου Παναγιώτη Σίμωση.
Κάντο και πάλι, αλλά τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα στραβώσει περισσότερο το κλίμα.