Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

χαρούμενα, ....μικρά, μικρά

  - Συγνώμη, αλλά όταν λες πως ετοιμάζουν τα μαχαιροπήρουνα, για το μεγάλο φαγοπότι στα έργα, ο δήμαρχος και οι εργολάβοι τι εννοείς;;; Αν εννοείς πως με τα μαχαιροπήρουνα θα κόψουν τις μερίδες και θα τις προσφέρουν στους δημότες για το καλό τους, να μας το πεις και να ζητήσουμε ....συγνώμη, γιατί εμείς που μπορεί να είμαστε και βλάκες, άλλα καταλάβαμε!!!

- Τηλεφώνησε αναγνώστης και ήθελε να μάθει την αντίδραση του δημάρχου κυρίου Ψαθά στον χαρακτηρισμό "βλάκα, ε βλάκα". Δεν γνωρίζουμε κάτι αγαπητέ αναγνώστη. Αν μάθουμε κάτι θα το γράψουμε, αλλά με ένα τηλεφώνημα στον κ. Ψαθά που είναι και φίλος σου, κάτι θα μάθεις και από πρώτο χέρι.

- Τι φοβάται ο Αλέξης και είναι επιφυλακτικός στα εμβόλια;;; Φοβάται μήπως μπει στα εμβόλια κάποια ουσία και όταν γίνουν οι εκλογές, ψηφίζουν όλοι Μητσοτάκη;;;; Ξέχασε ο Αλέξης τους ψεκασμένους με τους οποίους κυβερνούσε και συγκυβερνούσε; Από εμβόλιο την είχαν πάθει αυτοί;

- Επιμένουμε και συνεχίζουμε να ρωτάμε. Θα γίνει κάποιος στολισμός στον δρόμο προς Λευκαντί;. Θα τοποθετηθεί κάποια φάτνη κάπου; Θα μπούνε κάποια άλλα Χριστουγεννιάτικα ή όχι; Κυρία Αϊδίνη, αγαπητή Ελένη κάντε κάτι και για μας.