Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

 -  Καημένα παρατράγουδα, τι να γράψουμε τώρα; Εσείς τρέχετε πίσω από τον δήμαρχο, για να έχετε κάποιες παροχές και να μπορείτε να πηγαίνετε πέρα δώθε χωρίς επιβάρυνση και δήθεν ως εθελοντές!! Καλό είναι πάντως κι αυτό και πρέπει να συγχαρούμε τον δήμαρχο γιατί προσφέρει σε άτομα που έχουν ....διάφορα προβλήματα.

- Επειδή καημένο παρατράγουδο, έχεις μάθει να σε χαϊδεύουν γενικώς, εμείς πάμε στο επόμενο ερώτημα. Αφού αυτά που διανέμεις δεξιά κι αριστερά δεν είναι από τα κλεμμένα, τότε γιατί ο κύριος Γιάννης σ΄ έβαλε και υπέγραψες πως "σ΄ έπιασε με την γίδα στην πλάτη";;;;

- Ό άλλος ο τετραέξυπνος επιτρέπει να χρησιμοποιούν το όνομά του, για να μας επιπλήξει!!! Τεράστιε διπλωματούχε πλέον προπονητή, δεν μασάμε με τίποτα και ευχόμαστε πραγματικά ο Θεός να σ΄ έχει καλά, αφού βάζεις πλάτη σε αχάριστους λασπολόγους. Να ξέρεις πως εμείς δεν μασάμε.

- Τα δεκάρικα να τα κρατήσετε για να τα δώσετε σ΄ αυτούς που θέλετε να σας χαϊδεύουν, αν και όπως πληροφορηθήκαμε τώρα κι αυτοί  ανέβασαν την ταρίφα τους.