Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Νάτος και ο ΣΕΓΑΣ. Μπορεί να έριξε τις μπηχτές του για τον Αυγενάκη, αλλά ανέβαλε τις εκλογές για κάποια ημερομηνία μέσα στο 2021, όπως είπε ο Αυγενάκης. Μπορεί η ηγεσία του ΣΕΓΑΣ να είχε προγραμματίσει εκλογές για 17 Ιανουαρίου, αλλά κατάλαβε πως δεν μπορούσε να τις κάνει με ...ελάχιστα σωματεία και έκανε πίσω.

- Τώρα περιμένουμε τους εξυγιαντές της ΕΠΟ να μας πούνε πως αναβάλουν τις δικές τους εκλογές τις οποίες έχουν ορίσει για τις 29 Δεκεμβρίου 2020.  Εμείς πάντως προτείνουμε να βρούνε τρόπο να τις κάνουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ για να περάσει και ο κ. Ψαρόπουλος έστω και για λίγο από την καρέκλα του προέδρου, αφού το θέλει πολύ.

- Έτσι θα χαρεί και η ΕΠΣ Εύβοιας που έδωσε την στήριξή της πρώτη!!! Αν πάντως αναβληθούν και πάλι οι εκλογές, μάλλον θα αποσύρει ή αν θέλετε δεν θα καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητά του ο κ. Ψαρόπουλος.

- Βγαίνουν κάποιοι φωστήρες της ΕΠΟ και δίνουν συνεντεύξεις λέγοντας πως αρχίζει η Γ΄ Εθνική, αρχίζουν τα τοπικά πρωταθλήματα και τέτοια κουφά. Φαίνεται πως θέλουν να είναι στην επικαιρότητα και ανοίγουν πολύ το στόμα τους.

- Κύριοι δεν ξεκίνησαν ακόμη η επαγγελματικές κατηγορίες και φυσικά δεν έφυγε ο κορονοϊός κι εσείς λέτε πως θ΄ αρχίσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα; Πως θα γίνει αυτό; Θα πληρώνει η ΕΠΟ όσα απαιτούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα;;

- Δεν αποφασίζει για το θέμα αυτό καμία ΕΠΟ και καμία ΕΠΣΕ. Υπάρχουν οι ειδικοί οι οποίοι καταθέτουν την πρότασή τους στην κυβέρνηση και αυτή αποφασίζει.