Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημερούδια και χρόνια πολλά στους φανατικούς αναγνώστες αυτής της στήλης. "Ο μπαρμπά Στέλιος" καλεί αυτούς που πίστεψαν πως θα τον βάλουν στην γωνία, να πάνε μέχρι την γωνία, ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι με τα ματάκια τους, πως στην γωνία πήγαν τα δικά τους παπαγαλάκια και σύντομα .....θα πάνε και οι ίδιοι.

- Ο λόγος είναι απλός. Τα σχεδόν 50 χρόνια στην πιάτσα της ενημέρωσης, μάθαμε πολλά  και έτσι μπορούμε και να τα λέμε και να τα γράφουμε, αλλά και να στηρίζουμε ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε. "Τα νεογνά" τα οποία ανέβηκαν σε καλάμι και προσπαθούν να μας βάλουν στην γωνία δεν τα έχουν δει όλα, αλλά θα τα δούνε στις αρχές του 2021.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" επειδή δεν κάνει κωλοτούμπες, τους καλεί να κατέβουν από το καλάμι, γιατί αυτό θα σπάσει σύντομα και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Τους περιμένουμε λοιπόν και ευχόμαστε να κάνουν σωστή επιλογή.

- Κατά τ΄ άλλα, μπορούμε να στείλουμε και πάλι το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όποιος θέλει και έχει επιχειρήματα, ας έρθει σε δημόσιο διάλογο και εκεί να τα πούμε όλα. Ο συντονισμός και "η ανάκριση" ας γίνει από δικούς τους επικοινωνιολόγους σε δικά τους ΜΜΕ με ανοιχτά τα μικρόφωνα.