Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Χρόνια σας Πολλά και με υγεία από τον "μπάρμπα Στέλιο".  Μεγάλε ραδιοφωνατζή θα μας λείψεις αυτές τις μέρες, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι καλά, να περνάς όμορφα και μην ξεχάσεις τον φίλο σου εργολάβο, ο οποίος έχει τις μαύρες του, αφού δεν σεβάστηκε τους ....συναδέλφους του, αλλά ούτε και τον οικοδεσπότη.

- Ο αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Χαλκιδέων κ. Βασίλης Γουρνής, δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε τα βουνά με φίλους του, αφού είναι φανατικός κυνηγός. Κύριε αντιδήμαρχε, λέτε να σας κατηγορήσουν επειδή είσθε κυνηγός;;;; Λέτε ο ραδιοφωνατζής ή η ραδιοφωνατζού, να βγάλουν κανέναν από αυτούς που είναι κατά των κυνηγών και ν΄ αρχίσουν να λένε;;;; 

- Πάντως χάσαμε και τον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη, ο οποίος αν και ούτε να βλέπει δεν θέλει τον αντιδήμαρχο κ. Γουρνή, δείχνει σαν να ζητά από τον κύριο Γουρνή να δείξει κατανόηση και να μην επιμείνει σε αποκαλύψεις!!!!!

- Την καλημέρα μας και τα χρόνια πολλά στον κ. Χάρη Αλεξανδρή ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και είπε στον κύριο Παπακωνσταντίνου : Χάρης Αλεξανδρής
"Γιάννη πρόσεχε λίγο ο Στέλιος δεν χαρίζεται"
Κύριε Αλεξανδρή ο Στέλιος "δεν αδειάζει και δεν πουλάει" κανέναν. Ο κ. Παπακωνσταντίνου άλλους κωλοτούμπες και αχάριστους είχε δίπλα του.