Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

.....φαπούλες

 - Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τυπικό των εξελίξεων στην ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά η ανθρωπιά και η ουσία. Εμείς ήμασταν πάντα δίπλα στην διοίκηση την ώρα των εκλογών και πάντα σχολιάζαμε και ασκούσαμε κριτική κατά την διάρκεια της θητείας τους. Άλλοι ήταν αυτοί που πάντα ήταν απέναντι, πάντα απειλούσαν και πάντα ήθελαν να..... κόψουν ψήφους από την παρέα των διοικούντων. Μήπως κάνουμε λάθος;

- Το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος στην ΕΠΣΕ μικρή σημασία έχει, αφού οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, δεν δίνουν καμία εξουσία στις ΕΠΣ και όλα πλέον θα είναι στον έλεγχο των μεγάλων του ποδοσφαίρου.

- Φτωχός συγγενής θα είναι πλέον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, αφού οι πρόεδροι των ΕΠΣ που δήλωναν εξυγιαντές, τα έκαναν μούσκεμα και οδήγησαν το ποδόσφαιρο στον πάτο του βαρελιού.

- Τώρα για να πάει μπροστά το τοπικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι ΕΠΣ να βρούνε λύσεις και να βάλουν πλάτη ώστε να στηριχθούν τα σωματεία. Οι διοικήσεις απλοί διαχειριστές δεν έχουν πλέον μέλλον. Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά με το να πληρώνουν οι παράγοντες των ομάδων και με τα χρήματά τους κάποιοι απλά να διοικούν.