Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Αύριο είναι Παρασκευή και όλοι περιμένουν αυτή την μέρα, για ν΄ ακούσουν κάποιο ευχάριστο γι΄ αυτούς μήνυμα, το οποίο θα λέει πως όλοι από την Δευτέρα θα είμαστε ελεύθεροι να πάμε στα γήπεδα της Εύβοιας και ν΄ αρχίσουμε να παρακολουθούμε τις προπονήσεις των ομάδων και σιγά σιγά να ξαναρχίσουν και τα ....ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

- Γιατί να μην αρχίσουν άραγε; Εδώ τα βρήκαν "οι μεγάλοι" και κατεβάζουν κοινής αποδοχής υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΟ, διαψεύδοντας τον κύριο Ψαρόπουλο, ο οποίος δήλωνε πως δεν θα τα βρούνε ποτέ "οι μεγάλοι" και δεν θα τα βρούνε οι αρμόδιοι, για να σφυρίξουν υπέρ της άρσης των μέτρων για το ποδόσφαιρο;;;;

- Εμείς πάντως δεν θα πάμε στα γήπεδα, αφού δεν χωράμε στο "μεγάλο καράβι" στο οποίο έχουν ανέβει όλα τα καλά παιδιά, του ποδοσφαίρου της Εύβοιας και δεν θα μας δώσουν την άδεια εισόδου στα γήπεδα, γιατί είμαστε υπέρβαροι όπως λένε!!!!!

- Εμείς μάλλον θα πρέπει να πάμε να πάρουμε άδεια από τον Αυγενάκη, τον οποίο αυτοί βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!

- Χθες πήραμε και μια πληροφορία. Ο Αυγενάκης μίλησε με τον Μελισσανίδη και του ζήτησε να έχει 5 προσκλήσεις για κάθε αγώνα της ΑΕΚ, ώστε να εξυπηρετήσει κάποιους φίλους του ΑΕΚτζήδες στην Εύβοια. Ότι θέλεις υπουργέ μου, ήταν η απάντηση Μελισσανίδη!!!!