Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ξεπεράσαμε τα 50 κρούσματα στην Εύβοια και είμαστε στις πρώτες θέσεις, αφού μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη είναι η Εύβοια. Να ευχηθούμε να μην αυξηθεί άλλο αυτός ο αριθμός κρουσμάτων, αλλά δεν το βλέπουμε, αφού δεν προσέχουμε και.... το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ν΄ ανοίξουν τα πάντα.

- Ένας χαμός χθες Τετάρτη, αφού από το πρωί είχαμε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και το απόγευμα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων και Δήμου Ερέτριας.

- Τελικά, όσα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά, εναντίον  του Φάνη και του Κελαϊδίτη, από "τον εκπρόσωπο" του πρώην χωματουργού και νυν διαχειριστή αποβλήτων και άλλους χορηγούς του, είναι τελικά μούφα; Χθες ο Φάνης απάντησε καθαρά στους ερωτώντες Αναγνωστάκη και Μπατζελή οι οποίοι έκαναν σχετικές επερωτήσεις, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον γνωστό κύριο, ο οποίος θέλει με το ζόρι να βάζει τρικλοποδιές στον Περιφερειάρχη.

- Σήμερα αν δεν κάνουμε κάποιο σοβαρό λάθος, είναι Πέμπτη και ο μήνας έχει 28. Σήμερα μάλλον θα κλείσει οριστικά το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, μια υπόθεση που είχαν στήσει οι εξυγιαντές με την βοήθεια ΣΥΡΙΖΑίων υπουργών, για να βαλουν στο περιθώριο αυτούς που δεν τους προσκυνούσαν.

- Σήμερα η δικαιοσύνη θα μιλήσει και οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξης από την Εύβοια, θα δικαιωθούν, όπως και οι περισσότεροι των κατηγορουμένων, αλλά αυτό θα πικράνει κάποιους, οι οποίοι παρίσταναν τους φίλους τους, αλλά ήταν πραγματικά φίδια.

- Ευχόμαστε στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και στον πρώην διαιτητή κ. Κάμπαξη Γιάννη, τα καλύτερα και να ξεχάσουν σύντομα την περιπέτεια που έζησαν τόσα χρόνια.

- Από αύριο θα είναι μια άλλη μέρα για τον κ. Παπακωνσταντίνου και φυσικά επειδή γνωρίζουμε τα σχέδια των πρώην "φίλων του", να είναι ψύχραιμος, αφού μετά την απόφαση της δικαιοσύνης στην οποία υπηρετούν άνθρωποι, ακολουθεί η Θεία Δίκη και την αδικία και την αχαριστία, θα την δικάσει αυστηρά, όσο κι αν νομίζουν κάποιοι πως ο Θεός έχει άλλα θέματα και δεν θ΄ ασχοληθεί μαζί τους.