Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή εβδομάδα να έχετε όλες και όλοι και να ξέρετε πως ο "μπάρμπα Στέλιος"  είναι εδώ και θα συνεχίσει, όσο τον έχει καλά ο Θεός. "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν έχει για Θεό του καμιά καρέκλα εξουσίας, ούτε και έχει ως στόχο το να παριστάνει τον παράγοντα, στηριζόμενος σε δεκανίκια και "μπροστινούς".
Καθαρές κουβέντες, από τον "μπαρμπα Στέλιο" προς κάθε μικρόψυχο και με τέτοιες κουβέντες στέλνουμε το μήνυμα.
Για μας τώρα αρχίζει το πάρτι. 
Την Παρασκευή ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, στο Μαϊάμι, καθαρός.... και κύριος και απαλλαγμένος από βαρίδια που είχε φορτωθεί τόσα χρόνια στην πλάτη του.
Κέρδισε κατά κράτος τους εξυγιαντές, την παράγκα, αλλά και τους ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς αθλητισμού. Το χειρότερο είναι πως ο Παπακωνσταντίνου φεύγει απογοητευμένος από ανθρώπους που είχε δίπλα του και οι οποίοι κρύφτηκαν, γιατί αυτό ήθελαν οι άνθρωποι της παράγκας, οι οποίοι τους έριξαν δολώματα και αυτοί πίστεψαν πως έγιναν μεγάλοι.
Ο πρόεδρος θα φύγει και θ΄ αφήσει πίσω του την κακομοιριά και προσκυνημένους.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" θα συνεχίσει όχι κρυμμένος  πίσω από την κουρτίνα. Δημόσια και δυνατά θα ζητήσουμε την νομιμότητα, τις διαδικασίες, τα όσα λέει το καταστατικό και ο αθλητικός νόμος.
Αυτά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις από κανέναν.
Φυσικά καλούμε τον οποιονδήποτε να ρίξει όση λάσπη θέλει εναντίον μας και να επιστρατεύσει και τους μπράβους της παράγκας.
Αντέχουμε