Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι άλλο να πει κύριοι ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γιώργος Στούπας από αυτά που είπε σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή; Την αλήθεια είπε κι αν κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, καιρός είναι να δηλώσουν πως θα πάνε στις προπονήσεις, χωρίς να απαιτήσουν χρήματα, αφού αγαπούν το ποδόσφαιρο όπως λένε και θέλουν απλά να πάνε στα γήπεδα και όλα αυτά που κάνουν δεν τα κάνουν για τα χρήματα. Αυτοί θέλουν να πληρωθούν, αλλά που θα βρούνε τα χρήματα αυτοί που πρέπει..... να τους τα δώσουν; Οι επιχειρήσεις κλειστές και οι διοικούντες δεν θα πουλήσουν τα σπίτια τους, για να πληρώσουν "τους εραστές του ποδοσφαίρου".

- Σήμερα λένε πως θ΄ αποφασίσει η Εκτελεστική της ΕΠΟ!!! Η ΕΠΟ είναι τελικά με τους παράγοντες των ομάδων ή όχι; Θα αναλάβει η ίδια το κόστος λειτουργίας των ομάδων; Όχι βέβαια. Μήπως θα τροποποιήσει την προκήρυξη σε συνεργασία με τον μέχρι τώρα "αντίπαλο" Αυγενάκη; Θα έχει δωρεάν την διαιτησία; Θα πληρώσει για τα τεστ και όλα όσα πρέπει να γίνουν; Θα εγγυηθεί για την έναρξη και την λήξη των πρωταθλημάτων;

- Η ΕΠΟ δεν κατάφερε να μετακινήσει 100 ανθρώπους απ΄ όλη την Ελλάδα για να κάνει τις εκλογές και καταφέρνει να μετακινήσει σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 3.000 μέλη ομάδων κάθε Σαββατοκύριακο; Παραμύθι είναι όλες αυτές οι αποφάσεις και δυστυχώς αυτό το παραμύθι δεν θα έχει καλό τέλος.