Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τι να σας πούμε τώρα να προσέξετε; Προσοχή στον κορονοϊό, προσοχή στους δρόμους, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος όσους κυκλοφορούν με τ΄ αυτοκίνητά τους, αλλά πρέπει να προσέχουν και οι πεζοί, αφού παντού υπάρχει πάγος. Καλό το χιόνι, καλά τα παιχνίδια στο χιόνι, αλλά προσέχουμε πολύ και οι μικροί και οι μεγάλοι. Δυστυχώς χθες πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα και φυσικά γι΄ αυτό δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο Δήμος. Την ευθύνη την έχει ο ΔΕΔΔΗΕ και ίσως θα πρέπει να φροντίσει ώστε να μην......πέφτουν δένδρα πάνω στα καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και αυτό θα το πετύχει, αν αναθέσει το κόψιμο δένδρων που δημιουργούν προβλήματα.
Κάποτε θα πρέπει να κάνουμε κάτι, πριν φτάσουμε στο σημείο να πέφτουν τα δένδρα και να έχουμε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

- Περιφέρεια και Δήμοι δίνουν την δική τους μάχη μέρα νύχτα, αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες και δυστυχώς κάποιοι πολίτες δεν σέβονται τίποτα απολύτως. Παίρνουν τ΄ αυτοκίνητά τους και κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, δεν φροντίζουν να μην πηγαίνουν εκεί που υπάρχουν προβλήματα και δυστυχώς φέρνουν την καταστροφή, λες και θα πνιγούν με λίγο χιόνι.

- Δεν συζητάμε για τους ΣΥΡΙΖΑίους οι οποίοι ρίχνουν ευθύνες στην κυβέρνηση, ακόμη και για τον χιονιά. Ο Αλέξης κατηγορεί τον Μητσοτάκη για όλα και ξέχασε πως ήταν πρωθυπουργός και έφερε το μπάχαλο στην Ελλάδα.

- Πέρασε το Σαββατοκύριακο, τελειώσαμε και με την Δευτέρα, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει και η Τρίτη και σιγά σιγά, θα λιώσουν και τα χιόνια, θα τελειώσουμε και με τους πάγους και θα μπούμε στον Μάρτιο, ο οποίος είναι μήνας της Άνοιξης, άσχετα αν κάποιες φέρνει ακόμη και χιόνια. Όλα κάποτε τελειώνουν και το μόνο που μένει είναι η παγωνιά στις καρδιές κάποιων, η οποία δεν θα τους αποχωριστεί ποτέ.