Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και γενικώς να προσέχετε. Το τέλος αυτού του μήνα δεν είναι μακριά και οι δικές μας πληροφορίες λένε, πως ο Μάρτιος και οι επόμενοι μήνες της Άνοιξης θα μας οδηγήσουν στην κανονικότητα το Καλοκαίρι. Υπομονή λοιπόν και αν προσέξουμε όλα θα πάνε καλύτερα.
Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν άλλα μηνύματα, στο τέλος θα εκτεθούν. Η δική μας άποψη είναι πως αυτή την φορά θα γιορτάσουμε το Πάσχα, έστω .....με προσοχή, αλλά και στους Ιερούς Ναούς θα πάμε και τον οβελία θα ψήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Υπομονή λίγο ακόμη.

- Μεγάλε εμάς δεν μας τρομάζεις και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ όταν έρθει η ώρα των Εθνικών Εκλογών θα ψηφίσεις Μαυραγάνη ή Καμένο ή Βελόπουλο ή γιατί όχι και τον Αλέξη. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν σκύβει το κεφάλι και δεν καταλαβαίνει από πιέσεις. Η κυβέρνηση αυτή θα έχει δίπλα της όχι αυτούς που τα θέλουν όλα δικά τους, αλλά αυτούς που θέλουν την Ελλάδα, παντού ψηλά.

- Εμείς δεν ανήκουμε στους συνομιλητές ούτε της δημάρχου κυρίας Βάκα, ούτε του Περιφερειάρχη κυρίου Σπανού. Αυτό εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος. Εμάς λοιπόν δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς πως έχουμε πάρε δώσε με την δήμαρχο ή τον Περιφερειάρχη, προεκλογικά ή μετεκλογικά. Εσείς που λέτε διάφορα, μήπως μπορείτε να μας πείτε τα πάρε δώσε που είχατε προεκλογικά με δημαρχους και Περιφερειακούς;;;

- Η Έλενα και ο Φάνης είναι στην καρδιά μας και τους εμπιστευόμαστε. Πιστεύουμε στα πρόσωπά τους και το καλό είναι πως τους πιστεύει κι ο κόσμος.

- Έχουμε μια απορία. Πολλά προβλήματα είχε και ο Δήμος Λίμνης, Αγίας Άννας και Μαντουδίου, αλλά ο ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού δεν είπαν ούτε κουβέντα!!! Τυχαίο;;;