Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" είναι βέβαιο πως θα ευχηθεί καλό ταξίδι στον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος φεύγει για το Μαϊάμι, αφού είναι ήδη με τα εισιτήρια στο χέρι και δυστυχώς θα πάρει μαζί του και μια μικρή δόση, αχαριστίας και απάνθρωπης συμπεριφοράς, από έναν άνθρωπο ο οποίος τελικά δεν άξιζε της εμπιστοσύνης που του είχε δείξει.
Ο Παπακωνσταντίνου φεύγει δικαιωμένος, όχι μόνο δικαστικά, αλλά και ως παράγοντας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αφού απέδειξε πως ένας παράγοντας από την Τριάδα, την Χαλκίδα και την Εύβοια γενικότερα, μπορεί να φτάσει να είναι.... ουσιαστικά στο ψηλότερο σημείο της πυραμίδας του ποδοσφαίρου.
Φεύγει έχοντας μαζί του και δίπλα του, τους υγιείς ανθρώπους του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου το οποίο στα χρόνια που ήταν πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας το ανέβασε ψηλά, τόσο ψηλά που χρειάσθηκαν περίπου 2 χρόνια, για να το οδηγήσει στο πουθενά ένας άνθρωπος που επέμενε να λέει πως αν δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου, αυτός δεν θα υπήρχε στο ποδόσφαιρο.
Το τι λέει σήμερα; Είναι να μην το συζητά κανείς, γιατί θα χαθεί στο δαιδαλώδες παρασκήνιο και στην αχαριστία.
Εδώ και καιρό είναι γνωστά τα πάντα για την στάση αυτού του παράγοντα και τώρα έχουν καταλάβει τα πάντα και συνεργάτες του, μέλη του ΔΣ.
Τελικά αποδείχθηκε πως δεν αξίζει να δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε κανέναν και ιδιαίτερα σε ανθρώπους που στο πέρασμά τους, μαυρίζουν τα πάντα, μόνο και μόνο για την καρέκλα και το ΕΓΩ τους.
Τους παρατάς και πας παρακάτω, αφήνοντας την Θεία Δίκη να αποφασίσει.
Ο φθόνος αυτών των ανθρώπων οι οποίοι έχουν αυτές τις συμπεριφορές, τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και δεν τους επιτρέπει να δούνε την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Ας βρούνε την δύναμη, να ξεπεράσουν τα όσα θα έρθουν.