Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε πολύ και ας μην χαλαρώσουμε για λίγο ακόμη, αφού όλα δείχνουν πως θα πάμε καλύτερα και πως θα μπορέσουμε τουλάχιστον να γιορτάσουμε το Πάσχα. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο κορονοϊός έφτασε στην πόρτα μας κι από τότε, τα μέτρα πάνε κι έρχονται. Υπομονή.... και θα περάσει κι αυτό το κακό.

- Τι έγινε τελικά; Είχε ξεχάσει ο πρώην δήμαρχος κ. Παγώνης, πως υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ είχε κάνει στην Χαλκίδα ο τότε δήμαρχος κ. Ζεμπίλης; Εσεις κύριε Παγώνη στέλνατε επιστολές και δεν βγάλατε στα 5 χρόνια ούτε μία κολώνα. Αυτά για να γράφουμε αλήθειες και να μην βάζετε τα παπαγαλάκια να λένε μπούρδες.

- Μια φορά να παραδεχθούν κάποιοι πως την πάτησαν με τον Φάνη Σπανό δεν υπάρχει; Κάθε μέρα το πάνε από λάθος σε λάθος "οι παραγωγοί λάσπης" και ξεχνούν να ζητήσουν και μια συγνώμη. Έχουν την εντύπωση πως ο κόσμος πιστεύει στις μπούρδες τους.

- Φάνη προχώρα και κάνε έργα για την Περιφέρεια. Μας ενοχλεί που ο Δημήτρης Αναγνωστάκης έχει παρασυρθεί από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί κομματικά να κάνει αντιπολίτευση, αλλά τον καταλαβαίνουμε, αφού με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε θέση Γραμματέα Υπουργείου.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων είχαν χθες συνεδρίαση, στην οποία οι ανεμογεννήτριες είχαν την τιμητική τους. Ακούσαμε και τον πρόεδρο του ορειβατικού συλλόγου να μιλάει για το θέμα, αλλά θα πρέπει να μας πούνε όλοι κάποια στιγμή και γιατί δεν είναι μόνιμα ανοιχτό το καταφύγιο και γιατί ο δρόμος που οδηγεί σ΄ αυτό έχει τα μαύρα του τα χάλια.

- Το καταφύγιο κύριοι ανήκει σε όλους και όχι μόνο στους ορειβάτες. Θα πρέπει Χειμώνα Καλοκαίρι να λειτουργεί και να προσελκύει κόσμο και όχι να εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες κάποιων.

- Στο θέμα των ανεμογεννητριών ας προσέχαμε, γιατί αντιδρούν κάποιοι μόνο όταν δεν είναι αυτοί στην εξουσία. Όταν είναι βάζουν απλά υπογραφές. Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όλοι φωνάζουν, αλλά οι περισσότεροι έχουν τα δωράκια τους από τις εταιρείες. Τα ξέρουν όλοι αυτά.