Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας και υπομονή για λίγο ακόμη. Να τηρήσουμε τα μέτρα για να τελειώσουμε με τον κορονοϊό μια ώρα νωρίτερα.
Το χιόνι που έπεσε μείωσε τα κρούσματα, αφού δεν κυκλοφορούσε ο κόσμος. Αλήθεια μήπως πρέπει εκεί που υπάρχουν πολλά κρούσματα να απαγορευτεί η κυκλοφορία για μια εβδομάδα; Ας ευχηθούμε η όποια χαλάρωση των μέτρων, να μην μας οδηγήσει στα χειρότερα. Ν΄ ανοίξουν όλα, αλλά ...να προσέχουμε για να μην χρειασθεί ν΄ ανοίξουν και πολλοί τάφοι και να χαρούν μόνο οι νεκροθάφτες....

- Εμείς εκπτώσεις στην αλήθεια, δεν κάνουμε για κανέναν και για τίποτα. Εμάς δεν μας πήρε από το χεράκι ο Παπακωνσταντίνου, για να μας μάθει τα μονοπάτια της ενημέρωσης. Τα μάθαμε από πολύ μικροί. Πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια από τότε και μάθαμε πολλά από ανθρώπους που άφησαν την σφραγίδα τους στις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Σεβόμαστε τις απόψεις όλων, αλλά όχι και αυτών που είναι στην ομάδα των παρατράγουδων. Αυτοί όλοι κρέμονταν από τα ...... του Παπακωνσταντίνου, όταν εμείς είχαμε πιστέψει στον Ρέτσα και τα χώναμε στον Παπακωνσταντίνου και τον Πίσχινα γιατί είχαν άλλη επιλογή. Τώρα αυτοί που χαρακτήριζαν όπως χαρακτήριζαν τον Ρέτσα, παριστάνουν τον φίλο, για να κάνουν την δουλειά τους. Όταν λέγαμε στο Ρέτσα να τους προσέχει, μας έλεγε πως τους έχει σε απόσταση, γιατί τους ξέρει.

- Αν κάποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε, ας βγει ο ίδιος να το πει δημόσια, για να του δώσουμε και τις αποδείξεις και να μην χρησιμοποιεί τους κωλοτούμπες για να ρίχνει συκοφαντίες. Εμείς έχουμε άποψη και ξέρουμε την αλήθεια.

- Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και προσπαθούν να το παίξουν παρηγορήτρες και άλλα σχετικά. Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε τέτοιον ρόλο. Γράψαμε αυτά που γράψαμε για τον Γιάννη Αγριόδημο και την οικογένειά του και κάναμε και μια πρόταση στον ΔΟΑΠΠΕΧ και την πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη. Δεν θα επαναλάβουμε τίποτα και πιστεύουμε πως δεν κάναμε κάτι το οποίο προκαλεί. Θα κριθούμε.

- Δεν αλλάζουμε την άποψή μας για τους Περιφερειακούς. Δεν είναι τυχαίο πως η αντιπολίτευση φοβάται την αλήθεια και τον Φάνη Σπανό και προσπαθεί με κραυγές να κερδίσει τις εντυπώσεις.