Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Να προσέχετε και όλα θα πάνε καλά. 
Πιστεύουμε πως σιγά σιγά και με προσοχή, αλλά πάντα με τήρηση των μέτρων, θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. 
Ο κορονοϊός είναι εδώ και στο χέρι μας είναι να τελειώσουμε μια και καλή μαζί του. Μπήκαμε στο Μάρτιο και θα είναι κρίσιμος μήνας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να .....προσέξει για "το τι θ΄ ανοίξει, πως θα το ανοίξει και πότε θα το ανοίξει". Υπομονή και προσοχή. Μάσκα, αποστάσεις και όχι άσκοπες μετακινήσεις.

- Ακούμε και διαβάζουμε πολλά για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και άλλα σχετικά, στο χώρο του θεάματος και όχι μόνο, αλλά αυτά είναι η σταγόνα στον ωκεανό και φυσικά κανείς δεν πρέπει να λέει το γνωστό "έπεσα από τα σύννεφα". Όλοι γνώριζαν, όλοι γνωρίζουν, πως αυτά υπήρχαν, υπάρχουν και δυστυχώς θα υπάρχουν και στο μέλλον, αφού δεν υπάρχει τρόπος να τα καταργήσει κάποιος νόμος.

- Όταν ο άλλος ή η άλλη που βρίσκεται σε μια θέση εξουσίας, επηρεάζει καταστάσεις, πάντα θα υπάρχουν θύματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ποιος δεν γνωρίζει τους ατάλαντους που είναι σε κάποιες θέσεις στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα; Πως βρέθηκαν εκεί. Ποιος τους έλεγξε; 

- Ποιος προωθεί αυτό που όλοι λέμε "κι από φωνή, κορμάρα"; Ποιος προωθεί κοπέλες και αγόρια σε δουλειές με πρώτο κριτήριο την εμφάνιση; Ποιος δημιουργεί και δίνει δημοσιότητα σε πρόσωπα τα οποία τα δίνουν όλα και διασύρουν τον εαυτό τους στα διάφορα τηλεοπτικά σκουπίδια;

- Συγχωρήστε μας, αλλά θα γράψουμε, πως είναι χιλιάδες τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν τα πάντα χωρίς αντίρρηση ή αντίσταση για να πετύχουν κάποιο στόχο και μετρημένα στα δάχτυλα, αυτά που θα καταγγείλουν, όποτε και όποιους καταγγείλουν.

- Μακάρι να κάνουμε λάθος, αλλά στο τέλος, θα σταματήσει αυτός ο θόρυβος και θα έχουν διασυρθεί και τιμωρηθεί ελάχιστοι και οι περισσότεροι θα συνεχίσουν, να ασελγούν, να βιάζουν μυαλό και σώμα και φυσικά να παρενοχλούν σεξουαλικά.