Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Καθαρά Δευτέρα σήμερα και είναι δεδομένο πως πολλοί θα πάνε να πετάξουν τον χαρταετό τους. Καλό πέταγμα να τους ευχηθούμε, αλλά να φοράνε τις μάσκες τους και να κρατούν αποστάσεις.
Από αύριο θα επανέλθουμε, πρώτα ο Θεός, σε κανονική ροή αναρτήσεων και γράφουμε πρώτα ο Θεός, αφού από χθες μας ταλαιπωρεί μια ίωση. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπάρχουν ανοιχτά θέματα, τα οποία έχουν..... να κάνουν με την ΕΠΣΕ, με τον Δήμο Χαλκιδέων και την κυρία Μιντζιφίρη, τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και τον κ. Ψαθά και φυσικά την Περιφέρεια  και τον κ. Φάνη Σπανό.

- Τα θέματα αυτά τα συντηρούν στην επικαιρότητα με ψεύτικα στοιχεία, εργολάβοι, προμηθευτές και "τα λαδωμένα παπαγαλάκια τους". Φυσικά όποιον αποφασίσει να μην τους επιτρέψει να πούνε άλλα ψέματα, απειλούν να τον σουβλίσουν!!!!!!

- Εμείς από αύριο, με στοιχεία θα καλούμε τους επαγγελματίες και καθαρούς δημοσιογράφους, να πάρουν θέση και να μας πούνε αν τα στοιχεία είναι πραγματικά η΄ψεύτικα. Πήρε ή δεν πήρε χιλιάδες ευρώ ο χορηγός τους με απευθείας ανάθεση;

- Η ΕΛΜΕ βγήκε να υποστηρίξει διευθυντές και να είναι απέναντι στην κ. Μιντζιφίρη; Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ είναι σίγουρη πως δεν ξέρει τίποτα; Είναι σίγουρη πως η Μιντζιφίρη δεν δίνει λογαριασμό;;;;

- Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ΕΠΣ Εύβοιας και δεν είμαστε υπέρ του Παπακωνσταντίνου, υπέρ του Ρέτσα ή υπέρ του Πίσχινα. Είμαστε υπέρ του Τσεκούρα, του Αλαφάκη, του Λάμπρου, του Καλυβίτη, του Κατσαντώνη και του Ιωσήφ. Αυτούς τους ξέρουμε καλά και είμαστε σίγουροι πως αυτοί δεν συμφωνούν με όσα έχουν συμβεί. Αν οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Ρέτσας και Πίσχινας θέλουν να τους βάλουν στην μέση, αυτό είναι άδικο.