Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε. 
Να φοράτε την μάσκα σας και να κρατάτε αποστάσεις. 
Δεν είναι Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, αλλά κάτι έχει και η σημερινή Τετάρτη και μπορεί να είναι χρήσιμη για συμπεράσματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες ο κορονοϊός μπορεί να έχει φέρει πολλά κρούσματα, αλλά είναι στα τελευταία του ξεσπάσματα και θα τον κερδίσουμε. Λίγο ακόμη και όλα θα .....πάνε καλά.

- Γιατί δεν έκανε κάποια δήλωση ο κ. Παγώνης, για τον κ. Γιάννη Μπάκα ο οποίος του κούνησε μαντήλι;;; Περιμένει την επόμενη ή τον επόμενο για να κάνει μια και καλή δήλωση. Θα έχει δηλαδή 2 ή 3 δηλώσεις ανεξάρτητων, σε μία δική του δήλωση. Πάντως έχουμε μάχη, για το ποιος θα φύγει πρώτος από την παράταξη Παγώνη. Πως μπορεί να σταματήσει αυτό το στριπτίζ της παράταξης του πρώην δημάρχου. Θα σταματήσει μόνο με μία δήλωσή του, με την οποία θα λέει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

- Ο δήμαρχος Ερέτριας, μάλλον ξεκίνησε λάθος το θέμα με το Νησί των Ονείρων. Δήμαρχε, πάρτο αλλιώς. Το Νησί των Ονείρων μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί και να προσφέρει στην Ερέτρια, στον Δήμο και γενικότερα στην περιοχή. Ο Δήμος να βάλει τους όρους, αλλά προς Θεού, όχι ν΄ αναλάβει και να το αξιοποιήσει. Πρώτον δεν έχει τα χρήματα και δεύτερον το νησί δεν είναι μαγαζάκι. Καλέστε επενδυτές και πάντως όχι σαν αυτούς τους Άραβες που έλεγε πως θα φέρει ο κ. Βελέντζας τέως δήμαρχος.

- Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ποτέ, το γιατί βλέπαμε "στο τηλεπαράθυρο" της συνεδρίασης του ΔΣ της Ερέτριας ανθρώπους της ενημέρωσης!!!!! Πρόεδρε, μπαίνει όποιος θέλει;

- Θα κάναμε αίτημα για να πάρουμε διαπίστευση, αλλά μετρήσαμε τα κουκιά και δεν μας βγαίνανε. Δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο τον έχουν τα καλά παιδιά. Εμείς θα ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και θα πούμε κι ευχαριστώ.