Τρίτη 6 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Άντε με το καλό να δούμε και μπαλίτσα σε γήπεδα της Εύβοιας, με αγώνες Γ΄ Εθνικής στους άνδρες με ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και Α΄ Εθνικής Γυναικών με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Τοπικά πρωταθλήματα μην περιμένετε, αφού σας είχαμε ενημερώσει πολύ νωρίς, πως δεν θα συνεχιζόταν σε καμία περίπτωση. Να ευχηθούμε στις 3 ομάδες που ξεκινούν, καλή επιτυχία.... στην προσπάθειά τους.

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά πιστεύουμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, έχει τις προϋποθέσεις να αγγίξει το όνειρο, αφού υπάρχει ενθουσιασμός αγωνιστικά και διοικητική εμπειρία. Κανείς δεν ξέρει την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν όλες οι ομάδες και να μην ξεχνάμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει κάνει το ρεπό του.

- Δύο ουσιαστικά αγώνες είναι αυτοί οι οποίοι θα δώσουν ελπίδες στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και θα τους δώσει εκτός έδρας. Ο ένας με τον ΑΟΝΑ εκτός έδρας την 7η αγωνιστική και ο άλλος την 9η αγωνιστική εκτός με το ΥΠΑΤΟ.

- Την Κυριακή ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνων παίζει εκτός έδρας με τον ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ, ενώ ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει το ρεπό του. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΜΗΤΟΥ στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ.