Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "στην νομιμότητα".


 - Τελικά που το πάνε οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα τηρεί το καταστατικό και είναι νομιμότατη σε όλα!!!
Θ΄ αρέσει όμως αυτό σε κάποιους;
Όχι βέβαια. Αναφερόμαστε σ΄ αυτούς τους οποίους αρέσει το μπάχαλο και ήθελαν να..... κάνουν κουμάντο στην ομάδα, χωρίς όμως να έχουν αφαιρέσει τα καβουράκια από την τσέπη τους. Αναφερόμαστε σ΄ αυτούς οι οποίοι έτρεχαν πίσω από κάθε πρόεδρο και μόλις δεν τους άκουγε, άρχιζαν την λάσπη και τις απειλές.
Η διοίκηση Βασίλη Καρλατήρα, ανέτρεψε τα πάντα. Πήρε την ομάδα, (ποια ομάδα δηλαδή;) και την ξεκίνησε από το μηδέν, αφού δεν υπήρχε πουθενά. Σήμερα η ομάδα είναι πεντακάθαρη. Τώρα απομένει να προχωρήσει και σε νόμιμες Γενικές Συνελεύσεις, σύμφωνα με το καταστατικό. 
Η ανακοίνωση για τις εγγραφές μελών, τα λέει όλα και όσοι έχετε απορίες κάντε μια βόλτα στην νέα ιστοσελίδα της ομάδας www.aochalkis.gr και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
Με 120 ευρώ το χρόνο, 10 ευρώ το μήνα, θα έχει την τιμή ο κάθε Χαλκιδάρας να είναι μέλος της ομάδας και να έχει δικαίωμα να εκλέγει το ΔΣ, αλλά να είναι και ο ίδιος υποψήφιος.
Η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να τηρήσει το καταστατικό και πλέον να συμμετέχουν σε κάθε διαδικασία, μόνο τα μέλη που θα έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Καλή δύναμη κύριοι και ευχόμαστε τον Ιούνιο του 2022 να έχετε φτάσει τα 500 μέλη.