Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος μάλλον θα πρέπει ν΄ αρχίσει τις προβλέψεις ή "να λέει το φλυτζάνι", αφού εδώ και καιρό είχαμε γράψει κάποια πράγματα για τον στίβο και ήρθε τώρα και η επαλήθευση  μετά τους αγώνες Κ20 & Κ18.
Ναι κυρίες και κύριοι. Ταλέντα έχει η Εύβοια, αλλά παραμένουν συνήθως ταλέντα, αφού μετά τα 16 τους ξεχνούν τι θα πει επιτυχία, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Τελείωσαν χθες οι πανελλήνιοι αγώνες για την κατηγορία Κ18 και δυστυχώς οι Σύλλογοι της Εύβοιας ήταν εκεί με μικρές σε αριθμό μελών, αποστολές αθλητών.....και επέστρεψαν με μόλις δύο μετάλλια στις αποσκευές τους.
Ήταν κάτι αναμενόμενο. Δεν είμαστε ειδικοί και δεν το ξέρουμε, αλλά εμείς περιμέναμε κάτι καλύτερο και δεν περιμέναμε τα φαβορί να βρεθούν όλα σε άσχημη μέρα.
Ένα ασημένιο με την Γέραλη και ένα χάλκινο με την Γαραντζόγιαννη ήταν η συγκομιδή και μάλλον θα πρέπει να λέμε "πάλι καλά", γιατί θα μπορούσε να μην ήταν έτσι τα πράγματα
Αλήθεια γιατί δεν τα πήγαν καλά η Σχίζα, ο Αντωνίου, ο Παπαγεωργίου, ο Σίδερης, η Κουστιμπή; Έχουν μέλλον μπροστά τους αυτά τα παιδιά, αλλά μάλλον θα πρέπει να γράψουμε πως βρέθηκαν όλα μαζί σε κακή μέρα. Εμείς περιμέναμε μετάλλια από αυτά τα παιδιά και δεν το κρύβουμε.
Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος κυρίες και κύριοι.
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε αθλητές άλλων ομάδων να παίρνουν μετάλλια με επιδόσεις μικρότερες από αυτές  που μπορούσαν να κάνουν οι αθλητές της Εύβοιας και να μην μας προβληματίζει αυτό.
Δεν πρέπει να είναι το θέμα, ο ανταγωνισμός μεταξύ σωματείων της Εύβοιας και να σταματά εκεί.