Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τελικά εκεί που δεν το περιμένεις "χτυπάει" ποδοσφαιρικά ο κ. Σάκης Νικολάου Αθανασίου. Ετοιμάζει λέει την ομάδα ΠΑΣΙΝΟ ΕΣΥ η οποία στις 7 Ιουλίου, αύριο δηλαδή, θ΄ αντιμετωπίσει στο γήπεδο Δροσιάς στο Διόνυσο την ομάδα των παλαιμάχων Ελλάδας, σ΄ έναν αγώνα κοινωνικού σκοπού για να τιμήσουν τους νοσηλευτές και τα θύματα της πανδημίας. Κάποια στιγμή ο κ. Νικολάου, θα πρέπει να μας πει πως βρέθηκε να προπονεί αυτή..... την ομάδα. Ας τον αφήσουμε τώρα να την ετοιμάσει και μετά τον αγώνα θα μας πει περισσότερα.

- Είχαμε κάνει ένα σχόλιο για τον κύριο Φωκίτη, όταν αυτός με ανακοίνωσή του, έκανε προσωπική επίθεση εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Φραγκούλη και τον κατηγόρησε πως δεν ψήφισε να συζητηθεί ένα θέμα, το οποίο αφορούσε έναν επιχειρηματία. Θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάποιους ανθρώπους της ενημέρωσης. Κυρίες και κύριοι, έχετε δίκιο. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς ένα σχόλιο, αφού πολλές φορές η επιχείρηση του κ. Φωκίτη, είναι χορηγός σας. Ξεχνάτε όμως κάτι. Ο κ. Φραγκούλης είναι και άνθρωπος της ενημέρωσης και θα έπρεπε κάτι να πείτε.

- Πάντως το θέμα είχε έρθει εκτάκτως εκτός ημερήσιας διάταξης και χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία. Σχεδόν ομόφωνα ψήφισαν να έρθει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτή την άποψη είχε και ο πρόεδρος του ΔΣ κύριος Ζέρβας και ο δήμαρχος κ. Μπουραντάς και οι της αντιπολίτευσης κ Θωμάς, Θαλασσινού και Κέκης. Γιατί άραγε ο κ. Φωκίτης επέλεξε να τα χώσει στον κ. Φραγκούλη;;;;; Τυχαία;;;